avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate raluca11c

Activitate raluca11c

mariusinho a scris:

Corespondenta acestui articol o regasim in dispozitiile art. 411 alin. (1) punctul 2 teza a II-a, respectiv "Cu toate acestea, cauza se judeca daca reclamantul sau paratul a cerut in scris judecarea in lipsa". Cu stima.

Stimate domnule avocat, sunteti in eroare, sunt aplicabile prevederile art. 223, mentiunea dvs. este pentru procedura arbitrala:)

Am rugamintea sa-mi spuneti, daca stiti, ce se intampla atunci cand din proiect fac parte cetateni EU, care vin in calitate de profesori consultanti in proiect si trebuie salarizati.
Stiti care este formula agreata de autoritati?
Multumesc!
Spor la invatat. Sper sa ne auzim daca avem nelamuriri sau probleme:)
Bafta!
Răspuns la discuția se mai da examen anul acesta?
Potrivit calendarului estimativ al INM, anul asta nu se mai sustine examen, iar avand in vedere blocarea posturilor din sistemul bugetar, nu mai zic ca probabil se vor face disponibilizari, nu mai zic ca s-ar putea sa dam faliment ca stat dupa alegeri#-o:))=D>
Răspuns la discuția admitere magistratura-2009
Mihai 465 a scris:

Raluca, gresesti !
Nicodata nu vei invata tot sau nu vei sti tot astfel incat sa fii sigura ca promovezi genul acesta de examen.
Niciun judecator nu stie tot.Chiar daca lasa impresia asta.Acolo unde nu stii poate "gresesti" si bifezi corect.S-a intamplat si la case mai mari chiar daca nu au recunoscut ulterior:D.

Multumesc mult pentru incurajari, Mihai, esti un dragut, insa trebuie sa recunosc ca nu sunt bine pregatitita si nu vreau sa ma fac de ras. Mai bine o iau mai usor, nu am mai pus mana pe carte cam demult si se cam vede...:) oricum, BAFTA MAXIMA! si spor la invatat daca te prezinti, poate ne mai auzim pe aici, daca mai am nelamuriri, vad ca esti un om bine documentat:) (fara nici o ironie).
Multumesc mult! Bafta multa! Intre timp am renuntat, pentru ca mi-am dat seama ca nu am timp sa invat TOT si, in plus, nu am nici toate cartile...Oricum, Multumesc mult si bafta!
Multumesc mult, Mihai, crezi ca ma poti ajuta cu o copie xerox, te rog?
Helloooooo, nu vreti sa va ceratti si sa va dati cu parerea in alta parte? As fi fericita sa va avd ca va preocupa examenul care se apropie, ca de altele de genul asta sunt satula din viata de zi cu zi...So, intrebasem cum invatati CEDO....
bogdanbb a scris:

se va permite accesul cu legislatie in sala:):)

? De unde reiese asta? S-a modificat hot. 123/07.02.2009, care la art. 19 spune ca "Se interzice candidatilor sa detina asupra lor pe timpul desfasurarii probei scrise orice fel de lucrari care ar putea fi utilizate pt. rezolvarea subiecteloe(...)"?

Mai am o intrebare pentru voi, cum invatati materia pt. CEDO? esentialul din fiecare speta? si ce anume scoateti in evidenta? Multumesc!
Multumesc mult, Adina, e genul de consfatuire/conversatie pentru care am intrat pe forum.
Ma refeream la persoane ca si Civil de anul I, pentru ca eu, din obisnuinta, asa il asociez... in fine, fiecare cu ale lui:)
Inca o data, multumiri, chiar daca am amendamente, apreciez ca cineva poate sa discute!