avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... se mai da examen anul acesta?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

se mai da examen anul acesta?

buna seara...vroiam sa stiu daca stie cineva cand se va mai da examen de admitere la inm?
anul trecut s-au afisat mai devreme?asta inseamna ca anul acesta nu se mai da examen?
....multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: raluca11c , utilizator 19:56, 17 August 2009
putin probabil sa nu se mai dea examen....
se da examen! se vor scoate 160 de locuri si dupa data de 25 iunie vor incepe sa faca anunturi cu privire la tematica...bibliografie...inscriereB-)
www.inm-lex.ro
toate informatiile necesare
Potrivit calendarului estimativ al INM, anul asta nu se mai sustine examen, iar avand in vedere blocarea posturilor din sistemul bugetar, nu mai zic ca probabil se vor face disponibilizari, nu mai zic ca s-ar putea sa dam faliment ca stat dupa alegeri#-o:))=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura giugiaro giugiaro intreb daca pentru admiterea in magistratura pentru postul de procuror esti conditionat de vreo vechime si daca bibliografia si tematica ptr examen sunt ... (vezi toată discuția)
Admiterea la inm 2010 - participant din israel mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna seara! am si eu o nelamurire cu privire la una din conditiile participarii la examenul de magistratura! am terminat facultatea in 2002 ,nu am lucrat ... (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)