In anul 2014 am incheiat un precontract de vanzare-cumparare pentru o garsoniera isi vanzatorul nu sa prezentat sa faca actele. Datorita faptului ca a fost pe legea 112 casa sa recurs la acest precontract urmand ca dupa 10 ani sa returneze o suma de bani mai mare sau sa se prezinte sa faca actele. SI nu sa prezentat.
In contract scrie ca, conform legii daca nu se prezinta sa incheiem procedura, imobilul intra automat intra in posesia mea..
Problema este ca persoana imediat dupa ce a incheiat acest precontract a facut credite si este executata silit. Si acum banca vor sa ne dea pe noi afara din casa.
Am decalaratii nedepuse de 2 ani si firma a devenit inactiva. Declaratii nedepuse. + executare silita pe vechea firma si pe persoana fizica prin contract de fidejusiune
Buna ziua, cum pot identifica proprietarul unui teren care pare abandonat? Ma intereseaza sa fac o oferta pentru cumparare. Mentionez ca terenul este in Bucuresti sectorul 2..
Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Dar de exemplu daca salariul meu este de 2500 lei si firma mea mai ruleaza inca 5000 sau 10.000 lei lunar profit, executorul cat are dreptul sa retina?
Va rog sa imi spuneti daca stiti cum pot verifica daca executorul a facut acele demersuri din 6 in 6 luni astfel incat sa nu se prescrie executarea silita?
Multumesc pt raspuns! Dar cum imi dau seama daca sa facut acest demers din 6 in 6 luni? Eu n-am primit nimic acasa... nici macar un telefon. Si daca ma duc sa il intreb pe executor mi-e frica ca ii amintesc
In luna februarie 2016 am fost bagat in executare silita. Am facut un credit pe firma , am achitat cam o treime, insa dupaia veniturile mele au scazut drastic de la 5000 lunar la 300-400 lei lunar si nu am mai avut posibilitatea sa achit absolut nici macar 1 leu de atunci. Executarea este si pe firma si pe persoana fizica.
Singura mea garantie cand am facut creditul au fost conturile bancare.
Intrebarea mea este daca aceasta executare silita se prescrie vreodata?