avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate Gligorie Andrei

Activitate Gligorie Andrei

Răspuns la discuția Medicina Legala
Multumesc
Răspuns la discuția Medicina Legala
Am inteles, dar nu putem ajunge pe 23 din motive personale. Aveti un sfat pentru a ne putea reprograma luna viitoare?
Discuție Medicina Legala
Buna seara , copilul meu a condus o masina fara permis si a facut accident soldat fara victime doar pagube materiale pentru mine. Este programat la medicina legala sa se vada daca a avut discernamant in acel moment. Este programat pe 23 martie , dar nu ne putem prezenta din mai multe motive unul fiind si simularile si bacul. Se considera rea vointa daca nu ne prezentam? Cum as putea sa il reprogramez peste o luna sau peste ceva timp pentru a merge. Intentia noastra este de a ne prezenta dar daca s-ar putea mai tarziu deoarece acum prioritatiile sunt altele. Cum pot face sa il reprogramez?
Răspuns la discuția Discernamant
Multumesc mult , avocat avem dar nu ne da nicio solutie favorabila.
Răspuns la discuția Discernamant
Am inteles, fiul meu trebuie sa obtina neaaparat permisul la 18 ani si nu stim ce modalitati sa adoptam. Aveti vreun sfat?
Discuție Discernamant
Fiul meu, minor(17) ani, a condus fara permis. Daca se stabileste ca nu a avut discernamant si se inchide dosarul , ce probleme poate avea ca nu a avut discernamant. Prin probleme ma refer la obitinerea permisului,unui loc de munca, etc.
Răspuns la discuția Discernamant?
Nu mai are antecedente penale, este primul .
Sunt minor(17 ani), am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului si am intrat intr-un stalp si am fugit de la locul accidentului. Nu au fost victime. Am recunoscunoscut in declaratia de la politie ca eu am fost la volan. Cu ce mă ajuta daca fac un acord de recunoastere cu procurorul si imi este acceptat? Nu am mai avut probleme cu legea pana acum. Pot scapa de reabilitare? Sau macar de a nu imi fi exercitat dreptul de a conduce pe perioada reabilitarii? Am sanse sa obtin permisul la 18 ani?
Am fost prins conducand fara permis, si probabil ca o sa primesc interdictie timp de x pentru a nu putea obtine permis de conducere. Este valabil si daca vreau sa dau pentru motocicleta? Precizez ca am fost prins cu masina
Multumesc de ajutor,chiar folositor. O intrebare as mai avea. Mi se interzice sa conduc pe o perioada de timp?