avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Medicina Legala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Medicina Legala

Buna seara , copilul meu a condus o masina fara permis si a facut accident soldat fara victime doar pagube materiale pentru mine. Este programat la medicina legala sa se vada daca a avut discernamant in acel moment. Este programat pe 23 martie , dar nu ne putem prezenta din mai multe motive unul fiind si simularile si bacul. Se considera rea vointa daca nu ne prezentam? Cum as putea sa il reprogramez peste o luna sau peste ceva timp pentru a merge. Intentia noastra este de a ne prezenta dar daca s-ar putea mai tarziu deoarece acum prioritatiile sunt altele. Cum pot face sa il reprogramez?
Cel mai recent răspuns: Gligorie Andrei , utilizator 10:31, 9 Martie 2017
Simularea pentru bacalaureat va avea loc intre 13 si 17 martie. Nu exista motive credibile de reprogramare.
Am inteles, dar nu putem ajunge pe 23 din motive personale. Aveti un sfat pentru a ne putea reprograma luna viitoare?
Mergeți sa anunțați.
Sa depuneți și o cerere scrisa motivata.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bacalaureat Florin1313 Florin1313 Salutare . De 3 zile , merg la fosta mea scoala pentru a-mi face rost de actele pentru dosarul inscrieri la bacalaureat . In prima zi , nu am fost lasat sa ... (vezi toată discuția)
Control medicina muncii pentru reintoarcerea din ccc dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Sotia urmeaza sa se intoarca la serviciu pe 6 aprilie. Saptamana viitoare are programat controlul . In conditiile actuale, e vreo derogare cu ... (vezi toată discuția)