avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate petrutdatcu

Activitate petrutdatcu

In urma unui contract de partaj voluntar autentificat la notariat, am dobandit un teren extravilan. Partajul s-a facut in baza a patru titluri de proprietate si a certificatelor de mostenire, noi fiind opt mostenitori. In cazul in care eu doresc sa vand acest teren, mai este nevoie de titlu de propritate (eu am doar o copie) sau este de ajuns doar contractul de partaj? Mentionez ca terenul este intabulat pe numele meu si are cadastru. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Multumiri avocatnet.ro pentru raspunsurile pe care le-am primit la intrebarile care le-am pus pana acum, raspunsuri care m-au ajutat foarte mult in demersurile mele. Cu incredere si speranta, apelez din nou la sfaturile dumneavoastra.
Este vorba despre o perioada cuprinsa intre anii 1980 si 1995, cand am fost salariat la mai multe antreprize (santiere ) de constructii subterane din cadrul Intreprinderii ''METROUL'' Bucuresti. Avand in vedere ca programul de lucru era de 10-12 ore (poate si mai mult) ca lucram sambata si cateodata si duminica, veniturile incasate si implict taxele catre stat erau cu mult mai mari decat salariul de baza trecut in cartea de munca. Acum fiind pensionar, va intreb pe dumneavoastra: m-ar ajuta cu ceva daca as putea dovedi veniturile reale si implicit contributiile aduse?
Cum as putea dovedi veniturile din acea perioada, atata timp cat nu stiu unde sunt arhivele care ar putea sa-mi ofere acele documente?
Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri si sper ca ma veti ajuta si acum cu un sfat.
Cu respect!



-in perioada 19.10.1978.-15.03.1980. am satisfacut stagiul militar obligatoriu. Daca nu am fost angajat anterior, se mai ia in calcul aceasta perioada la stabilirea vechimii in munca?
Va multumesc!
-sunt nascut pe 30.06.1959.
-lucrez din data de 09.04.1980.
-am lucrat in grupa a doua in preioada 09.04.1980.-06.03.1995.
Dacă în cartea de muncă scrie perioada în care am lucrat într-o anumită grupă de încadrare, mai este nevoie de adeverințe?
Este sau nu montarea detectoarelor de gaz obligatorie