Buna,
Va rog pentru cetățenii germani care sunt documentele pentru angajare?
Și pentru cei cu dubla cetățenie?
Multumesc.
Dacă nu cunoaște limba romană, cine poate face traducerea?
CIM și fisa postului?
Nu , dar nici nu am avut ocazia sa citim foarte bine textul, a fost totul foarte rapid, cu hai, hai, să semnați, nici acum nu sunt sigura exact ce prevede acel text.
Este groaznic, colegii au urgente in familie, iar munca noastră nu presupune o activitate de importanta maxima, se poate desfășura și dacă suntem acasă, on-line.
Nu ni se permite minimul legal, suntem amenințați in permanenta sa plecăm, facem munca dubla, căci au plecat jumate din echipa, din cauza condițiilor, stam în căldură, înghesuiți, și orice cerem, suntem respinși.
Restricții privind acordarea concediului de odihna, dacă conducerea ne- a pus sa semnăm un acord privind faptul că trebuie să facem cererea de concediu de odihna înainte cu 10 zile.
Cum se poate anula aceasta decizie?
Vă mulțumim.
Cine suportă cheltuielile pentru construirea unui podeț, ca proprietarul sa aibă acces la proprietatea sa?
Impozitul este achitat la zi, terenul și canalul este încadrat în zona intravilan, cu construcții!
Mulțumesc
Ce demersuri ar trebui făcute?
Cerere către primărie?
Buna,
Trebuie sa vă prezentați în prima fază la Casa de Pensii de care aparțineți, cu actele D-voastra in original, certificatul de deces. Apoi, vi se vor explica pașii următori, în funcție de situația existentă(pot fi mai mulți urmasi), deci mai multe pensii).
Sănătate!
Buna seara,
Sunt născută la 30 decembrie 1966, am inceput sa lucrez din 08.09.1985, am doi copii, , in prezent lucrez, pe toate perioada am fost angajata, timp de doi ani ca director, iar timp de doi ani part tine, timp de 2 ore, in total am calculat 32 de ani.
Vă mulțumesc!