avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara - antecontract cu avans plătit, proprietar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara - antecontract cu avans plătit, proprietar decedat înainte de semnarea contractului

As putea sa va adresez o intrebare? In cazul in care a murit proprietarul apartamentului, noi avem un antecontract facut si expira in 2 saptamani, dar actele nu vor fi gata pana atunci. Avem si un avans dat la antecontract pentru a cumpara apartamentul. Ce se intampla in cazul in care expira antecontractul?
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sari lupu , utilizator 22:06, 14 Decembrie 2019
Discutați cu moștenitorii pentru a prelungi antecontractul!
Discuta și cu notarul, căci în momentul decesului proprietarului, dacă este testament, vei fi nevoita să respecți acele clauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! in 7.11.2020,am dat avans de 4000 euro cu martori ... CHIRILAANGELA CHIRILAANGELA Bună ziua! In 7.11.2020,am dat avans de 4000 euro cu martori ,pentru cumpararea unei case la țară. Urmând ca restul de bani să îi dau cînd sunt gata ... (vezi toată discuția)
Antecontract expirat. cum putem determina dezvoltatorul să finalizeze construcția? Miryamkore Miryamkore Buna ziua, Anul trecut cam pe vremea aceasta impreuna cu sotul meu am semnat un antecontract pentru o casa care urma a fi construita si a fi gata in mai ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament dupa succesiune mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua! Am si eu o rugaminte: vreau sa cumpar un apartament dar trebuie sa se faca succesiunea. Proprietara apartamentului este in viata, dar sotul ... (vezi toată discuția)