avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan V Stancioiu

Activitate Stefan V Stancioiu

Răspuns la discuția CUI inexistent?

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

atunci nu are nicio problema SRL-ul dvs . Bug-ul e de la platforma OMV.

Update, ai avut dreptate, a mers pana la urma, pe platforma OMV.

Răspuns la discuția CUI inexistent?

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

unde anume cautati ? pe site la mfinante.ro ? sau pe ANAF la registru TVA ?

Pe efacturi.omv.ro

Este serviciul celor de la OMV prin care iti faci singur factura. Introduci datele de pe bonul fiscal si CUI-ul.

Si mie pe site dar si doamnei din statia OMV ne spune CUI inexistent.

Desi pentru o alta persoana, a mers, asta ma face sa ma gandesc ca nu sistemul lor are o problema ci SRL-ul meu.

Pe mfinante.ro, gasesc srl-ul daca introduc cui-ul.
Discuție CUI inexistent?
Scurta speta:

SRL activ, adaug cui (fara Ro) pe bonurile de combustibil. Pana azi, cand, CUI-ul nu poate fi gasit.

Incerc sa scot factura, la fel, cui-ul nu poate fi gasit.

Incerc singur pe efactura.omv, acelasi rezultat, cui-ul nu poate fi gasit.

(100% am scris corect cui-ul)

Nu stiu de unde sa incep sa rezolv cheatiunea asta. Stie cineva?
Răspuns la discuția Contestatie Proces Verbal

Alexandru Matache a scris:

Sunt zile calendaristice, iar prima şi ultima zi nu se iau în considerare la calculul termenului.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

Multumesc de raspuns.
Buna ziua,

Doresc sa contest un proces verbal de contraventie rutiera si am o intrebare despre termen.

15 zile lucratoare sau calendaristice?

Lucratoare = L-V sau L-S?

Banuiesc ca lucratoare si L-V, dar vreau sa fiu sigur.

Multunesc si succes,
Stefan
Răspuns la discuția Despre INM
Update:

Am gasit informatia despre costurile la care ma gandeam eu.

Alte sfaturi sunt binevenite.

Multumesc,
Stefan V Stancioiu
Discuție Despre INM
Buna ziua,

Sunt student in strainatate si poate pare o intrebare cam rupta de lume. Totusi, ma gandesc serios ca in viitor sa sustin examenul de admitere in INM. Am gasit pe site-ul lor majoritatea informstiilor (tematica, etapele de concurs, samd.), dar nu am gasit nimic despre costurile care o sa le am in eventualitatea in care sunt admis. Poate cineva sa ma ajute cu o informatie in acest sens?

La fel cred ca m-ar ajuta o informatie despre etapa a doua a examenului, partea de analiza si prezentare a unei spete. Pentru proba asta nu am gasit subiectele. M-ar interesa sa stiu cum se pregatesc pentru proba asta cei ce sunt admisi cu brio (sau aproape). Ce carti folosesc? Si daca se practica meditatiile? (Intreb pentru ca negasind subiectele nu imi dau seama cat de grea este proba)

Va multumesc pentru timpul acordat. Daca aveti sfaturi le accept cu drag.

O zi buna,
Stefan V Stancioiu
Răspuns la discuția Motivarile instantelor
Multumesc.
Buna ziua,

Vreau sa stiu daca exista un site unde se publica motivarile instantelor judecatoresti.

Sa va explic mai bine, poate imi si sugerati ceva. Sunt student la drept in Marea Britanie si cateodata vreau sa fac comparatii intre spete. Aici am acces la baze de date precum Westlaw unde se publica majoritatea hotararilor importante si chiar si neimportante.

Exista ceva similar in Romania? Ce fac studentii la drept din Romania cand vor sa caute asa ceva?

Multumesc,
Stefan V Stancioiu
Răspuns la discuția Caut Avocat Roman in Londra
[ link extern ] /

Intrati si cand cautati puteti pune filtru pe limba romana. Doar pe acest site ii gasiti pe toti. Daca cineva va spune ca este avocat (sau consilier juridic) si nu exista pe acest site trebuie sa va puneti niste intrebari.

Cred ca am reusit sa dau un raspuns care nu se considera reclama. (Sper :)