Buna ziua!
Sunt cadru didactic cu 23 ani vechime in invatamant, grad didactic I , spor pentru dirigentie , o ora in plus la plata cu ora pe saptamana. Ma puteti ajuta cu un calcul al salariului pe luna septembrie 2022?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!Revin cu o intrebare ...Mama este vaduva de 2 ani si jumatate.A fost casatorita peste 40 de ani. Beneficiaza de pensie la limita de varsta insa pensia este in jur de 1100 lei.Poate beneficia de ajutor pentru sotul supravietuitor?
Multumesc!
buna ziua
ATI PUTEA SA -MI SPUNETI CARE ESTE IN PREZENT SALARIUL DE INCADRARE IN INVATAMANT PT PROFESOR CU 22 ANI VECHIME IN INVATAMANT SI MUNCA, GRAD I, STUDII DE LUNGA DURATA? AM OBSERVAT CA AM COLEGI IN ACEEASI SITUATIE , IN ALTE UNITATI DE INVATAMANT, CU SALARIUL DE INCADRARE MAI MARE CU APROXIMATIV 250 LEI.
MULTUMESC ANTICIPAT!
Buna ziua!O alta intrebare se refera la factura e-on gaz a mamei mele pe luna trecuta.Pentru 5 zile are de platit 80 lei pt perioada de facturare 21-25.01.2022.Acest lucru ,facand un calcul matematic ne duce la o factura lunara de 400 lei, ceea ce este enorm pt un ap cu o camera.Unde ne putem adresa?
Buna ziua! Mama mea este vaduva din 25.07.2019.La acel moment era pensionata la limita de varsta. Specific ca au avut o casnicie de 40 ani si nu s-a recasatorit. In prezent are o pensie 1200 lei . Poate beneficia de ajutor lunar constand in 25% din pensia tatalui meu ?(CONFORM NOII LEGI A PENSIILOR?).MULTUMESC!
Buna ziua!Mama mea este in prezent pensionata la limita de varsta cu o pensie de 860 lei. Are 27 ani vechime in munca si 6 ani pensie de invaliditate.Recent tatal meu a decedat.Ce drepturi are mama in calitate de sot supravietuitor ( avand 43 ani de casnicie) in afara ajutorului de inmormantare?Tatal meu avea o pensie de 960 lei.Multumesc!
Buna seara!Fetita mea implineste 2 ani pe 16 aprilie 2017.Eu intentionez sa ma reintorc la munca cu data de 1 februarie adica cu 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de insertie,.Mentionez ca sotul meu nu si-a luat luna de paternitate obligatorie.Poate sa renunte printr-o declaratie la aceasta luna?Am primit informatia conform careia ar trebuie sa ma introc la munca cu 90 de zile inainte de a implini copilul 2 ani sau daca o sa revin la munca in februarie nu o sa mi se acorde in februarie indemnizatia corespunzatoare lunii ianuarie?Multumesc!