avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor sot supravietuitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor sot supravietuitor

Buna ziua!Revin cu o intrebare ...Mama este vaduva de 2 ani si jumatate.A fost casatorita peste 40 de ani. Beneficiaza de pensie la limita de varsta insa pensia este in jur de 1100 lei.Poate beneficia de ajutor pentru sotul supravietuitor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:06, 20 Martie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduva beneficiaza de pensie de urmas....? Lorisor Lorisor Mama mea este vaduva de 11 ani.Poate beneficia de indemnizatie de urmas si daca da,ce trebuie facut? Sau care sunt conditiile pentru a se incadra la aceasta ... (vezi toată discuția)
Supliment pensie vaduva lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o persoana pensionata la limita de varsta in anul 1997(ultima pensie 1030 lei),cu o casatorie de 58 de ani,ramasa vaduva ... (vezi toată discuția)
Ajutor sot supravietuitor PAULA.NUTA PAULA.NUTA as dori sa stiu daca m incadrez sa iau si eu acest ,Am fost casatorita 40 ani cu sotul meu sunt vaduva din 2016 in acest an in luna dec fac 63 ani si ... (vezi toată discuția)