avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate playerone2006

Activitate playerone2006

buna ziua , va rog sa-mi spuneti cand poate o persoana (barbat ) sa depuna dosarul de pensie la limita de varsta fiind nascut in 16.02.1949 .multumesc.
mai 1953

stima !
buna ziua ,

as dori sa stiu in cazul mamei mele daca beneficiaza de pensie urmas dupa tatal meu si la ce varsta :

mama implineste 58 de ani anul acesta.

mentionez ca tatal meu a avut stagiu de cotizare complet.

multumesc anticipat !
buna ziua ,

doresc sa fac un schimb de teren cu primaria si am intampinat urmatoarea piedica :

se pare ca terenul pe care il doresc la schimb face parte din domeniul public si mai precis este vb despre o bucatica din curtea scolii generale din localitate .

intrebare :
se poate scoate terenul din domeniul public in domeniul privat prin hotarare a consiliului local si daca mai trebuie aviz favorabil de la ministerul invatamantului sau prefectura ?

multumesc anticipat !
Răspuns la discuția schimb teren
multumesc dar cred ca este vb de mai mult ,

terenul este domeniu public si cred ca tb scos din acest domeniu ptr a putea face un ctr de schimb .

asta ma intereseaza daca se poate si mai ales cum se procedeaza ?
Discuție schimb teren
buna ziua ,

va rog sa-mi spune-ti daca si cum se poate efectua un schimb de teren intravilan intre mine si primarie tinand cont ca terenul respectiv apartine domeniului public -scoala .
precizez ca terenurile sunt invecinate si schimbul ar fi avantajos pentru ambele parti .

va pun acesta intrebare din dorinta de a ma duce cu "temele facute " si ptr a nu avea surprize pe parcurs.

va multumesc !
Răspuns la discuția termen legea 10
multumesc ptr raspunsuri ,

ok nu mai pot sa revendic deoarece nu mai sunt in termen ,dar cum pot sa aflu daca respectivul care deja asteapta despagubire de la fondul proprietatea a facut cerere doar in numele lui ,ptr partea lui de mostenire.

as dori sa stiu daca cumva aflu ca a facut cerere in numele tuturor mostenitorilor ce sanse am in instanta sa-mi castig dreptul ce mi se cuvine .

multumesc !
Discuție termen legea 10
buna ziua ,

1.as dori sa stiu daca legea 10 privind retrocedarea terenurilor preluate abuziv inainte de 1989 mai este in vigoare ;
2. caz: familia mea a detinut un teren intravilan proprietari fiind tatal meu si bunicul meu jumate -jumate .am aflat ca un alt mostenitor din familie (fratele tatalui meu) a inaintat cererea de retrocedare a terenului si asteapta sa fie despagubit de fonful proprietatea .mentionez ca tatal meu a decedat .
intrebare :
-putea sa faca cerere si in numele tatalui meu in speta a mostenitorilor lui ?
- eu nu pot sa fac chiar nimic ptr a beneficia de acest teren ?
multumesc ,o zi buna !
Discuție radiere RABLA
buna ziua ,

as dori sa stiu daca pot sa radiez de la primarie o masina care a fost dusa la remat in cadrul programului rabla in conditiile in care nu am impozitul platit pe 2009/2010 la casa + alte 2 masini .

as dori sa stiu daca pot sa o radiez doar platind impozitul pe masina casata sau sunt obligat sa achit impozitul restant pe tot .

multumesc!

o zi buna !
Multumesc