avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate rozsasandor

Activitate rozsasandor

poti sa deti simultan postul de administrator intr-o firma de proiectare si ,in paralel sa infiintezi un birou individula de arhitectura ?
va rog sa ma lamuriti :tata a murit anul trecut ,a ramas mama si suntem doi frati cu familii .
cum procedam cu succesiunea ?
-cat timp este valabil ca se poate face fara taxe ?
-ce acte trebuie ?
-totusi care sunt costurile notariale ?
-se poate face si in alt oras decat in cel in care a fost domiciliul defunctului ?
-pentru copilul care nu se poate prezenta la notar trebuie o procura cu care sa desemneze alta persoana care sa il reprezinte ?

multumesc
Va rog sa ma lamuriti ce putem fac ca societate care a eliberat o factura catre un client si aceasta factura nu a fost platita .Este o factura emisa cu mentiunea de "TVA LA INCASARE "
Conform legii ,cat timp poate amana plata facturii ?
ce facilitati fiscale are o firma prin reincadrarea unei persoane ,foste salariate ,actualmente somera ?ma refer la obligatii salariale ? si daca sunt ,ele sunt valabile si la o reangajare cu jumatate de norma ?
va rog sa ma lamuriti daca este legal ca unul din asociatii unui srl cu obiect de activitate -proiectare poate infiinta un birou de arhitectura individual ,deci cu acelasi obiect de activitatea ca si firma in care este asociat si salariat in acelasi timp ?
va rog sa imi spuneti ce poate insemna pentru mine daca azi am primit o CITATIE prin care sunt chemata in instanta in calitatea de INTIMAT intr un proces... in calitatea de PETENT pentru fond-PLANGERE IMPOTRIVA REZOLUTIILOR ?>
nu cunosc nici persoana petent,nici in zona unde se afla acest dosar nu am calatorit in viata mea ,eu pur si simplu nu stiu ce poate sa insemne si cum pot afla despre ce este vorba daca pe respectiva citatie nu este trecut nici un numar de contact in afara de adresa Curtii de APEL ?>
sUNT CONSTERNATA de a dreptul ?

va rog sa imi spuneti care este procedeul inchirierli unui imobil ?am contractul as face un depozit de garantie tip ecscrow,.Acest contract are putere in momentul in care se intampla ceva ?eventual care sunt costurile de a fi legalizat de notar si daca legalizarea presupune automat inregistrarea la finante ?sfatuiti ma ,!
multumesc pentru raspuns nedumerirea mea este totusi legata de stocul de marfa care nu scriptic exista dar este complet nevandabila si distrusa la ora la care vorbim(materiale de constructii placi de gips carton vopsele,tabla vopsita toate care s-au scos din depozitul in care eram in chirie (sub cerul liber, si ce nu s-a furat s-a distrus in trei ani .
imi cer scuze doar acum am reusit sa reiau subiectul ,mai precis vreau sa inchei definitiv cu firma,nu are nici un fel de datorii,nu deduc nimic,cum spuneam are acel imobil,dar a ramas un stoc de marfa nevandabil (cu termene depasite etc. )si nici bani nu am pentru a desfiinta firma,de fapt nici nu stiu care ar fi costurile !
care este varianta optima pentru o firma care si- a suspendat pe trei ani activitatea,si nu doreste sa reinceapa activitatea,dar are un imobil 1/2 in proprietate cu alta firma,intreb, optima din punct de vedere costuri ,?