avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate lucaremus

Activitate lucaremus

În urma divorțului eu ca tatăl copilului am dreptul exclusiv asupra copilului, mama lui nu are nici un drept asupra lui nici dreptul la vizita. Eu ca tatăl copilului pot să iau concediu medical pentru îngrijirea copilului atunci când este bolnav? Lucrez cu acte legale.
Soția mea este sub tratament psihiatric de 2ani avem un copil de 3ani este și adultera ma înșelat de câteva ori plus câteva mesaje ca a neglijat copilul la lăsat în casa singur cu băiatul ei din prima căsătorie de 12ani a venit la 2noaptea acasa eu fiind schimb 3 mia recunoscut în fata ca nu mai ma iubește, am dovezi doar audio i-am ascultat telefonul plus ca sa culcat cu un prieten de al meu care a zis ca o sa îmi vina ca martor. Și ea vrea sa divortam. Am vreo șansă să obțin custodia copilului? Băiatul de 3ani a avut o convulsie grava asta vara de lam dus cu salvarea la spital și de aceea nu trebuie lăsat singur trebuie supravegheat pt ca la a doua convulsie ar putea sa rămână cu sechele dacă nu îi administram în câteva minute ceva medicamente.
Dacă divortam de comun acord la tribunal mai trebuie martori și avocat? Eu cu actuala soție avem un băiețel de 3ani și am hotărât împreună să rămână la mine se mai face ancheta sociala? Și cât durează?
Bună ziua, eu cu soția am convenit la un divorț de acord comun dar ea vrea sa creștem împreună copilul adică o săptămână la ea o săptămână la mine. Eu vreau să fie ori la ea ori la mine cu drept de vizita și pensie alimentara. Aici nu ne înțelegem. Se poate ca instanta să pronunțe sentința cum vrea ea dacă eu nu sunt deacord cu varianta ei?
Buna,sunt casatorit de 5ani avem un baietel de 3 ani sotia mai are un baiat care are 12 ani din prima casatorie.
Eu am o garsoniera de 28 mp a venit la mine acum 6ani cu tot cu copil. Pe scurt, de un an de zile a inceput sa ma insele cu diversi barbati, in total au fost 4 dar sa culcat numai cu 2.de fiecare data cand am prins-o a recunoscut tot adevarul bineinteles dupa un scandal mare facut de mine si aratandui dovezile in fata pt ca altfel nu recunostea nici moarta,ii dadeam cate o palma maxim doua de nervi dupa care o trimiteam acasa la mama ei si dupa o zi maxim 2 se intorcea la mine ca sa o iert ca nu stie ce a fost cu ea ca nu mai face. Asa a facut cam o data la trei luni si aceeiasi poveste scandal ceaarta o palma doua, acasa si dupaia se intorcea la mine si isi cerea iertare si o primeam... Ultima oara a fost acum o saptamana ea era sch2 eu de noapte si a iesit de 2 ori in doua nopti o data a ajuns la 1noaptea acasa o data la 2 noaptea acasa.mentionez ca a lasat copii singuri in casa de de la 10 noaptea pana l 2.30 noaptea. Problema e ca baiatul cel de 3 ani asta vara a avut o convulsie urata de l-am dus cu salvarea la spital si acuma trebuie supravegheat tot timpul pt ca daca mai face o convulsie si nu i se administreaza medicamentele in cateva minute poate sa ramana cu sechele pe creier doamne fereste, ea era prin boscheti in masina la unu si nu ia pasat de copil.Treaba e ca vreau sa divortez, am inregistrari audio CARE DOVEDESC ca ma inseala, a zis ca nu ma iubit nicidata deaia a facut-o ,abia acum dupa ce am prins-o ultima oara a recunoscut totul. Mentionez ca la fiecare cearta dupa ce se intorcea acasa am abuzat de ea sexual(asa era in mintea mea sa ma razbun)o zi maxim 2 dupaia reveneam la normal. In ultimul an au fost multe certuri si scandaluri din cauza barbatiilor ei si din cauza geloziei mele (recunosc) As putea castiga custodia copilului avand in vedere faptul ca ea de 2ani jumate urmeaza un tratament psihiatric a fost si de doua ori internata la psihiatrie eu consider ca nu mai judeca normal, ea sta acum la mama ei cu fratele ei au un apartament mic max.de 35mp si cu baiatul cel mic de 3ani ,pe cel mare de 12ani a scapat de ei la trimis la mama fostului ei sot si ii plateste ea pensie alimentara. Eu iam oferit totul;locuinta mobilata utilata ,masina am plimbat-o peste tot in tara, am avut grija de ea de copilul ei care avea 6ani cand a venit la mine, plus ca atunci cand a venit la mine a venit cu o plasa de medicamente si o plasa de haine. Mentionez ca ia cate 5 pastile pe zi COAXIL SI ALPRAZOLAM care au efecte adverse grave si cred ca nu mai este in deplinatatea facultatiilor mintale. Ultima oara a plecat de acasa fara sa imi zica.A luat si copilul. Ma sunat si a zis ca vrea sa divorteze Pot sa fac reclamatie la politie pt parasire de domiciliu?,ma ajuta la proces? Am uitat,unul dintre cei care ma inselat era un prieten de al meu foarte bun, eu am angajato unde lucram impreuna la aceiasi firma pe schimburi diferite si cel cu care ma inselat ultima oara e mai mic cu 17 ani ca ea a iesit cu el din prima zi in care la intalnit. iam zis ca o fac de ras ca o sa povestesc pe facebook -ul ei tot ce a facut DAR A ZIS NU II PASA ca rade lumea numai de mine. Eu am 43ani ea 37.AJUTATIMA, nu stiu cum sa fac.Mie imi pasa acum numai de copil,nu as vrea sa ramana la ea.