avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate Christhina

Activitate Christhina

Răspuns la discuția Somaj
Daca angajatorul pana acum mi- a oferit transport si acum mi-a dat instiintare ca scoate transportul. El zice ca daca am cu ce face naveta mai pot merge la lucru dar stie sigur ca nu avem cu ce face naveta. Daca peste o saptamana ma da afara cu acordul partilor deci nu beneficiez de somaj?
Discuție Somaj
Daca firma la care lucrez ma pune sa semnez ca imi dau singur lichidarea beneficiez de aomaj?
Discuție Disponibilizare
Firma la care lucrez a asigurat transportul tuturor oamenilor. Acum a inceput sa scoata transportul de pe anumite rute doar pentru a da afara oamenii. Am vazut in contractul colectiv de munca ca angajatorul are obligatia de a da fiecarui angajat drepruri egale in munca. Dar daca doar pentru unii ramane transportul si pentru unii nu atunci e corect? Pot castiga ceva in instanta in acest caz?
Răspuns la discuția Pensia alimentara
Dar dc nu imi permit un avocat?
Sunt casatorita dar ne-am despartit cat m-ar costa sa il dau pe sotul ptr pensie alimentara? Si ce hartii imi trebuie?
Răspuns la discuția Divort
Multumesc mult
Răspuns la discuția Divort
Multumesc mult ptr raspuns
Discuție Divort
Sunt casatorit si am o fata de 7 ani.Eu am decis sa imi refac viata cu o alta femeie si ddeci vreau sa divortez dar nu vreau sa imi pierd fetita.Eu am casa mea primita donatie de la tatal meu si am un servici stabil sotia nu a lucrat a stat acasa intretinando eu. Ea zice ca va sta la ai ei si o vor ajuta cu fetita. Credeti ca pot obtine fetita?