avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sunt casatorit si am o fata de 7 ani.Eu am decis sa imi refac viata cu o alta femeie si ddeci vreau sa divortez dar nu vreau sa imi pierd fetita.Eu am casa mea primita donatie de la tatal meu si am un servici stabil sotia nu a lucrat a stat acasa intretinando eu. Ea zice ca va sta la ai ei si o vor ajuta cu fetita. Credeti ca pot obtine fetita?
Cel mai recent răspuns: Christhina , utilizator 12:54, 18 Ianuarie 2017
Buna seara,
Instanta va urmari interesul superior al copilului. Se mai tine cont si din vin acui se pronunta divortul.
In primul rand fiind vorba de o fetita, 7 ani, este putin probabil sa fie data in grija tatalui. mai ales ca actuala sotie spune ca va locui la parintii ei si acestia o vor ajuta. Se va face ancheta sociala si se va tine cont de concluziile din raport.
Daca a fost o mama dedicata copilului si ea este legata emotional de mama ca reper in ingrijire si educare, va fi greu pt dvs sa o luati. In plus, nici nu stiu daca asta ar conveni interesilui superior al copilului, singurul de care instanta va tine seama intr un astfel de dosar.
Sansele dvs sunt infime,tinand cont de cele relatate,varsta minorei,puternica afectiune pt mama etc.
Multumesc mult ptr raspuns
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori Luizik Luizik Ce șanse am sa raman cu ambii copii după divorț? Mentionez ca am un loc de munca sigur si domiciliul stabil si personal...si am condiții sa ii cresc ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului de catre tata geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Bunaziua, as dori un raspuns referitor la custodia fetitei de 3 ani, dupa divort Mama in timpul cand eram plecat la munca in strainatate a luat fetita si sa ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rosuvicki rosuvicki Am mai multe nelamuriri: Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)