avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate Eu88

Activitate Eu88

@adriandimitriu
Da, copiii au investit, dar ma rog, ideea era alta, ca nu mi se pare corect ideea ca banca deja se crede proprietar pe bunurile mele pt o suma mica. știu ca fiecare își apară interesul, dar după cum vad eu lucrurile mi se pare o mica escrocherie.. a mai fost cineva în situația asta?

@gi-jane2
Se poate sa ceară creditul anticipat?!
M-am gandit si la asta....... Mulțumesc!
Dar cu banii aceia aveam de renovat..... O sa vad cum fac....... Dar..... nu mi se pare corect..... Nu au ajutat cu un leu.... Si vor sa ia tot..... Pai sa plătească si impozitul...... Si tot

gi-jane2 a scris:

În locul dvs, m-as gandi cum fac rost de 25 mii ca sa scap de banca. Nu le-as da niciun act si pana (daca) se supara si declara creditul scadent anticipat, faceti rost de bani.

Nu.....dau la copii ....ei au contruit

adriandimitriu a scris:

Probabil vreti sa vindeti.

Asta am înțeles......dar de ce?...... dc în urma dezmembrarii valoarea ramasa din credit acoperă casa C1 și teren....precizez ca este evaluata la 150000 euro........cum este posibil cu 25000 euro rămas de plata sa vrei 2 case evaluate la 300000 euro.....nu mai pun la socoteala și terenul

adriandimitriu a scris:

Fara acordul bancii nu puteti dezmembra. Nu uitati ca tot banca a aprobat construirea

Bună ziua,
Am un credit cu ipoteca teren și casa veche C1 obținut în 2014, între timp am obținut autorizație de construire cu acordul bancii pe același teren și terminat casa C2 in anul 2023.Acum vreau sa dezmembrez casa C2 și amprenta la sol cu drept de trecere pe teren iar ipoteca sa rămână pe terenul și casa C1 pe care s-a obținut creditul pt suma ramasa de plata.Rest plata 25.000 euro......valoare Casa1 si Casa2 .....aprox 250.000 euro.Banca spune ca nu îmi accepta cererea în plus îmi cere sa aduc în curs de 15 zile documentele pt intabulare(autorizație construire,recepție, intabulare CF,certificat energetic).
Cum este posibil sa între sub ipoteca băncii construcția noua, casa C2?......și cum pot dezmembra?!.......sa scot casa nou C2 de sub ipoteca băncii?
Mulțumesc!
Discuție CNP poștă
Buna ziua,
Am ridicat un colet in valoare de 45 RON si mi s-a cerut CNP pt a elibera chitanta, spunându-mi ca s-a schimbat legea din 14 octombrie si ca prin CNP ANAF-ul urmărește spălarea de bani.
Întrebarea mea este dc de acum înainte o sa-mi dezvalui CNP ul la orice șofer de curierat?!
Mulțumesc
Cum este mai bine/avantajos cu noile legi să păstrăm firma PFA pe mama pensionar sau eu că și angajat?
Răspuns la discuția Declarație contract de munca
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Declarație contract de munca
Mulțumesc frumos,
Nu am întâlnit această situație​ până astăzi la nici un alt loc de muncă anterior.
Scopul mă interesa, și mi s-a spus că este doar de ordin interior. Mi s-a părut un fel de declarație pt ANAF, nu că aș avea ceva de ascuns!!
Mă rog.....
Mulțumesc
Mi s-a dat sa semnez o declarație pe propria răspundere că nu am un alt contract de munca cu o altă societate, iar funcția de bază este la actuala companie.
Nu am întâlnit până acum așa ceva. Mă poate lămuri cineva?
Mulțumesc