Multumesc ..desi ea a parasit domiciliul acum aproape 6 luni au trecut doar 3 luni si 2 saptamani de la semnarea acordului de mediere! In aceste 3 luni jumate ea a achitat per total echavalentul unei singure luni(500 lei) in doua transe de 250 Lei!
Este posibil sa fac atat plangerea penala cat si executarea silita?
Multumesc
Buna ziua
fosta mea concubina a parasit domiciliul conjugal in octombrie anul trecutcopilul nostru ramanand la mine fara ca aceasta sa isi manifeste doriinta de a il lua cu ea sau a isi da interesul in cresterea lui!
ILa inceputul lunii decembrie am semnat un acord de mediere unde este specificat ca are dreptul la 3 viuzite saptamanale(insa ea vine odata la maxim 2 saptamani) cat si ca poate lua minorul la domiciliul ei in ultimul weekend al luni de vineri seara pana dum seara( insa ea il ia vineri si il aduce sambata sau duminica dimineata in functie de cum are chef!) de asemenea s-a obligat la achitarea unei pensii de intretinere in valoare de 500 de lei lunar !! INsa de la semnarea acordului in 5 decembrie si pana acum 13 martie aceasta a achitat doar de doua ori suma de 250 lei !
Intrebarea mea este daca sunt indreptatit sa fac o cerere de executarea silita avand in vedere ca a platit o parte din pensie ... si care ar fi procedura?
Multumesc!
Buna ziua
as avea si eu o intrebare!
Daca am semnat un acord de mediere cu fosta concubina unde aceasta se obliga se achite lunar su7ma de 500 de Lei lunar ,acordul fiind semnat pe data de 5 Decembrie, insa pana astazi 13 Martie aceasta a achitat doar de doua ori cate 250 Lei cand a avut chef ... se poate face aplicarea Art. 378 c) neplata, cu rea-credinţă, timp de 3 luni, a pensiei de întreţinere stabilite pe cale judecătorească, ?? mentionand ca instanta a acceptat acordul de mediere?
adica sunt indreptatit sa fac o plangere impotriva ei?
Mentionez ca nici nu isi arata interesul in nici un alt fel asupra fiului nostru ... aceasta parasind domiciliul in octombrie anul trecut!
Multumesc
Buna ziua
Este vorba despre un acord de mediere intre mine si fosta concubina cu privire la stabilirea domiciliului cop[ilului nostru + program de vizita si pensie de intretinere!
As dorii sa stiu ce semnifica mai exact aceasta amanare de pronuntare si care este procedura?
Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei''
va trebuii sa merg personal sa aflu rezultatul la instanta?
De asemenea a doua intrebare ar fi daca instanta accepta acordul de mediere semnat la mediator care sunt conditiile prin care as putea sa o execut silit pe fosta concubina pt plata pensiei de intretinere?
Am stabilit in acordul de mediere plata sumei de 500 de lei lunar! insa desi aceasta a parasit domiciliul in octombrie anul trecut a trimis copilului doar de doua ori suma de 250 de lei de la semnarea acordului de medier ein decembrie si pana acum!
As dori sa stiu si care ar fi costuriile executarii silite si care este procedura? multumesc
Buna ziua in urma cu 2 luni am semnat un acord de mediere cu fosta concubina pt stabiliare domiciliu minor la mine!
Am asteptat ca actul sa ajunga in instanta insa nu am primit nici o citatie in acest sens
Acum 2 zile am primit o scrisoare de la autoritatea tutelara cum ca urmeaza a se desfasura o ancheta psihosociala la domiciliu pentru instanta unde am avea infatisare maine 26 Ianuarie
AM luat legatura cu mediatorul care a spus cxa cel mai probabil citatia nu a ajuns la mine si de asemenea ca aveam obligatia de a achita o taxa de timbru la 5 zile de la comunicare!
Cum nu ampirmit citatia nu am stiu despre acest fapt!
As dori sa stiu cum pot dovedi ca nu am primit citatia pentru a nu fi anulat actul de mediere? Mentionez ca ama chitat taxa astazi prevenitiv desi cred ca este irelevant!
Azi am luat legatura cu fosta concubina iar ea spune ca a fost citata pe data de 13