avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neachitarea taxei jud de timbru! Nu am fost citat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neachitarea taxei jud de timbru! Nu am fost citat

Buna ziua in urma cu 2 luni am semnat un acord de mediere cu fosta concubina pt stabiliare domiciliu minor la mine!
Am asteptat ca actul sa ajunga in instanta insa nu am primit nici o citatie in acest sens
Acum 2 zile am primit o scrisoare de la autoritatea tutelara cum ca urmeaza a se desfasura o ancheta psihosociala la domiciliu pentru instanta unde am avea infatisare maine 26 Ianuarie
AM luat legatura cu mediatorul care a spus cxa cel mai probabil citatia nu a ajuns la mine si de asemenea ca aveam obligatia de a achita o taxa de timbru la 5 zile de la comunicare!
Cum nu ampirmit citatia nu am stiu despre acest fapt!
As dori sa stiu cum pot dovedi ca nu am primit citatia pentru a nu fi anulat actul de mediere? Mentionez ca ama chitat taxa astazi prevenitiv desi cred ca este irelevant!
Azi am luat legatura cu fosta concubina iar ea spune ca a fost citata pe data de 13
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:33, 25 Ianuarie 2018
studiati dosarul si vedere unde s-a dispus citarea d-voastra. poate s-a facut citarea la o alta adresa si atunci invocati in fata instantei neregulata citare.
Si daca apare adresa mea desi eu nu am primit nimic mai am vreo sansa sa nu fie anulata medierea?
Achitati maine dimineata taxa de timbru daca aceasta este singura problema.
Ati avea timp.
Daca nu aveti timp puteti apela la avocat care sa va scoata bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, am si eu o intrebare.am inaintat actiunea de divort iar luna viitoare ar trebui sa avem prima infatisare. am introdus actiune de divort simpla fara ... (vezi toată discuția)
Partaj prin mediere mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am hotarat de comun acord cu fostul meu sot asupra partajului. Procesul de divort este deja incheiat. Putem merge la orice avocat drept mediator? ... (vezi toată discuția)
Împărțirea bunurilor la mediator: se poate ca, prin acord de mediere, fostul soț să renunțe la partea lui dintr-o casă luată cu credit ipotecar? alexandra83 alexandra83 Buna ziua! În timpul căsătoriei am cumparat casa părinților printr-un credit ipotecar, pentru a-i ajuta ca banca sa nu le ia casa. Rata crescuse foarte ... (vezi toată discuția)