avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate paperjam

Activitate paperjam

Daca am venituri si din salariu si din pfa, cand intru in ccc indemnizatia se va calcula luand in calcul ambele venituri sau doar salariul?
Răspuns la discuția Reducerea programului de lucru
Va mulțumesc tuturor!
Răspuns la discuția Reducerea programului de lucru
Eu nu doresc sa îmi reduc programul de lucru. Deci, daca eu nu sunt de acord nu îmi poate reduce programul și implicit și salariul?

Editat : citare raspuns anterior
Buna seara! As dori sa știu dacă angajatorul poate sa îmi reducă programul de lucru. Eu lucrez 8 ore pe zi și am anunțat de curând că sunt însărcinată, iar angajatorul a început să zică că nu se justifică programul meu de 8 ore și că o să se gândească ce să facă. Pentru a îmi reduce programul trebuie să aducă o justificare economică sau o poate face după cum doreste?
Răspuns la discuția Întoarcere în ccc
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Întoarcere în ccc
Va mulțumesc pentru răspuns! As mai avea o nelamurire. Daca lucrez acum doua luni și apoi revin in ccc, ca sa primesc stimulentul de inserție pana la vârsta de 3 ani pot să mă întorc la serviciu oricând sau tot până la 1 an și 10 luni?
Buna ziua! Am un copil care împlinește 2 ani in octombrie. Întrebarea mea este daca mă întorc la serviciu acum as putea să mă mai întorc în concediu creștere copil peste vreo doua luni?
Multumesc!
Dar problema ar fi ca am facut deja precontract pentru cumpararea apartamentului si nu m-am gandit si la aspectul asta. Dar este posibil ca cel caruia ii vinde mama casa sa vireze banii in contul meu?
Va mulțumesc pentru raspuns. Problema ar fi ca am facut deja precontract pentru cumpararea apartamentului si nu m-am gandit si la aspectul asta. S-ar putea adauga in contract? Dar daca cel caruia ii vinde mama imobilul ar plati in contul meu ar fi posibil?