avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate denis95

Activitate denis95

Bună ziua! Am o problemă cu un cazinou online "netbet.ro", in aproximativ un an am pierdut aproximativ 30.000 ron pe miză de 1-2-3-4-5 ron fără să am nici o întoarcere "câștig" ceea ce înseamnă cam 2500 ron/lună, în urmă cu câteva zile am pierdut 2500 Ron în câteva ore pe miză de un leu, le-am scris pe chat "cum este posibil asa ceva?" și nervos fiind i-am înjurat, iar după 2 zile mi-au blocat accesul la cont pe motiv că am avut un limbaj abuziv cu unul dintre angajații săi. Ce aș putea să fac pentru a-mi recupera contul și ai face sa plătească pentru greșeala care au făcut-o față de mine ?
Buna ziua! Sunt impreuna cu un baiat de 3 ani,avem un copil de 1 an impreuna,nu suntem casatoriti,iar relatia noastra nu merge de loc,e violent,nu am dovezi sau martori,singurele dovezi sunt urmele de violenta pe care mi le lasa pe corp,vreau sa plec de la el cu copilul fara stirea lui.Ce mi se poate intampla,are vreo sansa sa imi i-a copilul ?
Buna! Sunt divorțat de mama copilului meu meu,iar mama nu respecta orarul de vizită stabilit,nu ma lasa sa imi vad copilul de aproximativ 3 luni,o sun si nu răspunde,am sunat de pe alt număr la care a raspuns si mi-a spus ca imi va da copilul, și ma mințit,nu stiu nimic de copil,nu stiu unde locuiește. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Ce pot face pentru ami vedea copilul?