avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Activitate Lunawith

Activitate Lunawith

Bună ziua , dacă detin copie de la Camera Notarilor Publici a actului de v/c unde pot face duplicat al acestui document deoarece acesta este valabil doar 6 luni ?
Bună seara doresc un ajutor informativ asupra situației mele .Am un minor care a fost luat de tata cu consimtamant notarial pe o perioadă fixă în Italia .Acum refuza sa mi-o aducă înapoi menționez ca termenul de aducere este depășit Ce proceduri legale trebuie sa urmez pentru a-mi lua copilul înapoi calea amiabila fiind fără rezultat. Va mulțumesc anticipat .
Asa cum bine se cunoaste , in sectorul 4 suntem instiintati sa platim taxa de gunoi. Eu am inregistrate la adresa din sector 4 unde locuiesc, doua sedii firma fara activitate. Ce pot face si unde trebuie sa ma adresez pentru a contesta aceasta taxa care este abuziva ?
Răspuns la discuția Numărare elemenți calorifere
Va multumesc , asta am inteles dar as dori sa spuneti daca exista lege pentru : elementi din fonta si din tabla tinand cont ca intr-un element din fonta intra in jur de 1.8 l apa , iar intr-un din tabla intra 0.175 l apa . Tinand cont ca : fonta are o radiere mai mare si un timp indelungat de 2-3 ore , iar cel de tabla are radierea ca la fonta, dar cu un timp fff scurt (se raceste foarte repede ) .Toate discutiile dintre locatari sunt datorita RADET ului si ordinul dat de Primaria Capitalei datorita faptului ca apa calda din calorifere nu pleaca cu temp 85 grade din CET si in punctul de RADET ajunge la 40 grade iar presiunea pe care trebuie sa o dea RADET ul nu ajunge nici macar pana la etajul 4-5 iar de la 6 in sus fara caldura. .Atunci cum se calculeaza suprafata de radiere intr-un apartament ???? Imi puteti explica ????
Buna ziua , as dori o lamurire cu privire la numararea elementilor caloriferelor din apartamente fara repartitoare pentru " calcularea " caldurii .Exista o astfel de lege prin care sa permitem accesul in apartament a unor persoane din administratia blocului pentru numararea elementilor caloriferelor ??? Se calculeaza altfel cadura de acum incolo ???
Răspuns la discuția Calcul SET calorifere - ISTA
Buna ziua ,as dori sa stiu daca exista o astfel de lege cu privire la calculul elementilor caloriferelor din apartament in lipsa repartitoarelor???
Răspuns la discuția Dosar bursa de performanta ?
Vă mulțumesc frumos pentru lămurire !
Răspuns la discuția Dosar bursa de performanta ?
Da înțeleg ,dar ce pot face dacă școala îmi refuza dreptul la depunerea dosarului și implicit obținerea bursei de performanta ? Trebuie sa stau așa și copilul meu sa fie privat de ceea ce i se cuvine de drept pentru ceea ce face și cât muncește ? Nu trebuie sa depun dosarul la primăria de sector căci acolo ajung toate dosarele ?
Unde pot sa depun dosarul pentru obținerea bursei de performanta în cadrul primăriei sector 4 ,deoarece în școală mi se refuza dreptul acesta ?Dețin diploma cu cod CAEN din data 10.11.2016 și la școală mi s-a spus ca trebuie depusă în toamna dar calendaristic face parte din anul 2015-2016 iar la toamna nu o sa mai fie în calendar deoarece atunci se vor accepta diplome din calendarul 2016-2017. Vreau sa merg personal în primărie sa o pot depune și nu știu cum sa procedez .
Mulțumesc mult !