avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua , dacă detin copie de la Camera Notarilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua , dacă detin copie de la Camera Notarilor Publici ...

Bună ziua , dacă detin copie de la Camera Notarilor Publici a actului de v/c unde pot face duplicat al acestui document deoarece acesta este valabil doar 6 luni ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:01, 21 Iunie 2022
Buna ziua,

Duplicatul este emis de catre notarul public ce a perfectat contractul de vanzare-cumparare, partilor semnatare, ori rudelor acestora, in anumite situatii.

E contract facut inainte de 1995, la fostul Notariat de Stat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat contract de vanzare cumparare 1974 bellefille bellefille Buna ziua.De unde se poate obtine un duplicat al unui contract de vanzare cumparare apartament din 1974 si cu ce documente si costuri?Mai detinem doar copii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare - valabilitate copie legalizata Iuliana89 Iuliana89 Buna ziua! As avea si eu 2 intrebari. Pot vinde o garsoniera daca am in locul contractului de vanzare cumparare original o copie legalizata a acestuia? Daca ... (vezi toată discuția)