avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate llaur80

Activitate llaur80

Răspuns la discuția insolventa
S-ar putea sa fie tardiva inscrierea la masa credala.
Aspect care poate face obiectul unei contestatii ce se va judeca separat de dosarul de insolventa.
Discuție medicina muncii
Buna ! ma poate ajuta cineva cu temeiul legal, conform caruia din 2009, nu mai pot functiona medicii cu competenta in medicina de intreprindere?
Va multumesc!
Discuție biserica
Se doreste de catre fetele bisericesti construirea unei biserici in vecinatatea mea, viitoarea constructie fiind la cativa metri de casa mea. Eu nu doresc acest lucru (galagie;clopote...).Am vreun temei legal?
Va multumesc!
Discuție biserica
Buna! Problema mea sta in felul urmator: Exista in vecinatatea mea o casa cumparata de curand de o parohie, ce are acces, dar mult mai usor ar fi daca as da eu drept de servitute peste terenul meu, ceea ce nu vreau pentru ca vor sa construiasca o biserica acolo...Pentru a obtine acel acces, primesc amenintari ca vor aduce tigani in casa "parohiala", casa care e la 2m de casa mea. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!
Răspuns la discuția schimbarea numere rosii
Cerere;Asigurare pe o luna;contract de vanzare cumparare/factura;brief-ul masini ; copie C.I.; taxa 13 lei la CEC; taxa 7 lei achitata la posta sau la taxe si impozite; si pentru numere e o taxa de 40 lei ce se achita la ridicare.
Discuție Responsabil IT
Ce studii sunt necesare pentru a fi responsabil IT??? Care este baza legala?
Multumesc!
Discuție Responsabil IT