Buna ziua, am avut pașaport cand aveam 12 ani cred, acum sunt căsătorită , și as vrea sa fac pasaport și știu ca trebuie și pașaportul anterior , acesta fiind expirat de aproximativ 28 ani și bineînțeles ca nici nu il mai găsesc , va fi o problema după atâția ani?! Sa mai fie necesar sa il duc?!Multumesc
Buna seara, am un magazin cu produse alimentare, produse pentru casa, menaj, detergenți, rechizite, îmbrăcăminte…. In mare parte cam de toate, vreau sa îmi fac un magazin online in care voi putea vinde unele din produse, as vrea sa știu daca îmi pot face acest site doar in baza actelor pe care le am la acest srl, sau mai am nevoie de altceva in mod special, nu as vrea sa fac ceva greșit, din câte știu pe site trebuie sa am datele firmei, mulțumesc
Buna ziua, va rog lamuriti-ma si pe mine, am un srl magazin alimentar, vreau sa calculez profitul pe o luna de zile, am calculat profitul care ar trebui sa fie din marfa care am achizitionat-o in luna respectiva... 6000 ron, am calculat si cheltuielile care sunt mult mai mari, 8000 ron, acum nu stiu, ori nu calculez eu ce trebuie, ori am adaos prea mic in comparatie cu cheltuielile , vanzarea e cam 60000, minim...adaosul la majoritatea marfii e 20% dar am si marfa care are 50%... cum se calculeaza corect profitul ?
Buna, am un magazin alimentar, si as vrea sa calculez profitul pe o luna, un exemplu... Vanzare de 71391 ron, cheltuieli 14078 ron, adaos 20% la majoritatea produselor, cum ar trebui sa calculez corect? Multumesc