avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate Ruse25

Activitate Ruse25

Răspuns la discuția Accesare fonduri europene
Dar la noi in tara nu am nici o sansa sa accesez fonduri europene in acest domeniu? Multumesc!
Buna dimineata! Confectionez articole de decor handmade gen: vaze, tablouri,veioze etc. As dori sa-mi deschid propria afacere accesand fonduri europene nemaiavand firma pana acum. Ce sanse am si ce criterii trebuie sa indeplinesc? Va multumesc!
Va multumesc mult! Nu am actionat mai devreme pt ca nu aveam actele doveditoare.am intrat in posesia lor f tz. Iar matusa mea are f multe relatii si nimeni nu ma ajuta. Toate actele au fost la ea , tata neavand nici un act chiar daca el era proprietar. Noi nu am stiut ca ea il va vinde si ii va lua banii, parintii mei fiind divortati de 20 ani si noi locuim cu mama. Acum 2 ani am aflat ca ea detine si trei sferturi din casa ca bunica mea i-a lasat inainte sa moara, ea fiind decedata de 20 ani. Toate manevrele astea s-au putut face deoarece cumnata ei lucreaza la acel notariat si noi daca nu avem cunostinte si bani nu ne ajuta nimeni.Va multumesc!
Va multumesc mult! Mentionez faptul ca notarul unde s-au facut actele este cumnata cu sora tatalui si au mai facut si alte inselaciuni si i-au luat si trei sferturi din casa lu tata spunand ca i-a lasat bunica, ea fiind moarta de 20 ani
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Va multumesc mult!
Buna dimineata! Din somaj am intrat in crestere si ingrijire copil si am optat pt 2 ani .Am gasit sa ma angajez part-time cu 1 ora. Mai primesc stimulentul de insertie si tot aceeasi suma daca ma angajez inainte de a face 1 an si 10 luni? Va multumesc!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Va multumesc mult!
Daca din somaj am intrat in crestete si ingrijire copil si am optat pt 2 ani , beneficiez de stimulentul de insertie daca ma angajez cu 2 ore? Si cu cat timp inainte de a face copilul 2 ani trebuie sa ma angajez? Va multumesc!
Va multumesc mult! Mentionez faptul ca exista dovezi, reclamatii ale vecinilor la politie si a multor persoane cere i-a agresat fizic si verbal, acte de violenta si toate declaratiile la politie si parchet deoarece refuza tratament, era violent si nu reuseam sa-l internam decat cu ajutorul politiei
Chiar daca eu am intrat acum in posesia actelor doveditoare?