avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate sorian72

Activitate sorian72

Răspuns la discuția Probleme la locul de muncă
Se poate cere încetarea c.i.m la zi sau mai îi nevoie de preaviz?
Răspuns la discuția Probleme la locul de muncă
Ce se întâmplă cu zilele de concediu de odihna restante din anii anteriori?
La plecare dintr-o societate comercială angajatorul îi obligat să-și achite toate obligațiile față de angajat la încheierea contractului individual de munca?
Răspuns la discuția Vânzări imobile
Bună seara.
Vă mulțumesc pentru răspuns și promptitudine a acestuia.Îmi este de mare folos.
Răspuns la discuția Vânzări imobile
Imobilul îi cumpărat normal fără nici o sarcină sau vreo altfel de restricție,cu contract normal și simplu de vânzare cumpărare între două părți .
Dacă am cumpărat un imobil cu contract de vânzare-cumpărare după cât timp se poate vinde sau înstrăina?
La societatea la care lucrez conducerea societații a hotărâ de două luni sa faca retineri din salarile moncitorilor fara a-i consulta pe acestia. În prima lună (ianuaria) s-a retinut cca 4%,iar pe luna februarie retinerea a fost undeva la 7% si surse apropiate conducerii vorbesc ca reținerile ar continua până în mai. Perioada în care conducera societății ar avea de prezentat bancilor la care societatea a fost îndatorată, o situație financiar contabilă pe plus. În societate își desfășoară activitatea cca 1200 de muncitori în producție si aproape vreo 200 de birocrații în majoritatea lor rude sau cunoștințe apropiate conducerii.Există și un fel de asociere sindicală în societate dar ca si inexistenta sau mai mult pare subordonata conducerii. Întrebarea îi dacă îs legale aceste rețineri salariale si dacă nu cum pot muncitorii sa oprească acest abuz și cum se pot recupera banii reținuți?
Daca am înstrăinat un imobil,o persoana care de dinainte de înstrăinare are adresa din CI la adresa acelui imobil fara vreun drept de proprietate asupra acestui imobil mai are acces la acea adresa,iar daca intra abuziv ce măsuri de pot lua?