avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Mioaramimi

Activitate Mioaramimi

Răspuns la discuția custodia copilului
nu ea nu are rezidenta in italia din cate stiu eu problema ea ca nepotul meu nu i a interzis sa nu stea cu baiatul in italia e constient si el ca educatia si viitorul copilului e mult mai buna acolo decat in Romania in primul rand l a cam luat fara veste acest lucru mai ales ca e greu sa nu fie aproape de el l a anuntat ca e dat in judecata pentru custodie dar nu a specificat cum vrea custodia totala sau comuna I a zis ca nu vrea sa mai fie la mana lui cand vrea sa plece cu copilul in alta parte in fine vom vedea ce vrea la proces Si ultimile fraze sant un pic deranjante nu ia impus acest lucru si faptul ca tatal nu se poate acomoda in italia e o alta problema d-na,d-nu Martonze nu stiu daca dvs te ai putea comoda cu toata familia nevestei intr-o casa si sa mai muncesti sa i si intretii.multumesc totus pentru raspuns
buna dimineata am si eu o intrebare nepotul meu are un copil de 9 ani care locuieste in italia impreuna cu mama lui copilul fiind nascut in romania si recunoscut de tata problema e ca nepotul meu a fost inchis 6 ani si de aproape 3 ani e liber a incercat sa formeze o familie cu concubina dar nu s a putut acomoda in italia acum mi a spus ca l a dat in judecata sa i dea custodia copilului de si are procura pe 3 ani nu stiu la ce se poate astepta din partea instantei el vrea ca copilul sa se reantoarca acasa dar mama nu vrea si din aceasta cauza vrea sa ii dea custodia ei acest lucru ar insemna ca ea sa poata face ce vrea cu copilul fara acordul lui sper ca instanta nu i v a lua dreptul asupra copilului
Discuție Casa verde plus
Bună am o întrebare legata de finanțare a acestui program eu sant mostentoare pe casa părinților mei inca nu am dezbătută moștenirea din lipsa banilor intrebarea mea este daca eu sora si cumnata mea santem deacord sa ne renovam casa prin accesarea acestor fonduri cum pot face cererea si daca pot obtine acceptul pentru acest proiect am inteles ceva din ce acte trebuiesc dar vreau sa stiu clar dacă trebuie sa dezbatem mostenirea sau nu e necesar
Răspuns la discuția interdictia de a parasi comuna
Au trecut 15 zile de la incident se mai poate face ceva si totsi cum se face ca au ajuns inculpați din victime si încă o intrebare acum msi pot depune plangere împotriva vecinilor
buna seara rog un sfat ginerele meu si fratele acestuia au avut un conflict cu vecinii in urma caruia au fost retinuti 24 ore cu toate ca au stat o noapte pe la urgente fiind foarte rau batutii Problema e ca au primit interdictia de a parasi comuna ce pot face in aceasta privinta avand in vedere ca au copii familie cum o pot intretine daca nu muncesc pana pe 4 sep au angajat un avocat dar vad ca se misca ca melcul ce se poate face in acest caz si inca ceva cum pot verifica daca un avocat are dreptul de a profesa ridicat sau licenta anulata nu stiu cum sa formulez . multumesc
Răspuns la discuția Ordin de restrictie
El încearcă sa i ocolească dar se tot tin scai de el unde il văd apar si ei mai ales ca sant vecini de str
Bună ziua am o intrebare cum se poate obtine un ordin de restrictie împotriva unei petsoane cu care nu ai nici un grad de rudenie. Am un nepot care a executat o pedeapsa de 6 ani motivul a sarit in apararea unui prieten si vecin de strada problema e ca si a distrus tineretea la 24 a intrat si a iesit la 30 acum e liber de 2 ani si familia prietenului il tot provoaca la scandal , pur si simplu nu l lasa in pace cu toate ca are o suma de bani sa dea pentru ca a lucrat cu ei înainte de pedeapsa si le a cerut bani si acum cauta pe orice mijloace sa l bage inapoi la puscarie din aceasta cauza va intreb cu sa obtina un ordin de restrictie asupra acestei familii .
Buna nu stiu eu prea bine cum sa formulez intrebarea dar cred ca cineva v a intelege ce vreau sa spun .locuiesc cu sotul meu si fica mea in curtea bunicilor din partea sotului de 22 de ani actele fiind pe numele bunicii aceasta fiind decedata de 21 de ani casa e construita de socrul meu ca anexa la casa bunicii si socri mei sant decedati de 24 de ani nu s a facut nici o succesiune dupa nici un decedat bunici sotului având 4 copii dintre care mai traiesc 3. Doi neavand mostenitori problema mea e ca am investit in casa si in curte dar nu am acte si ma gandesc.ca s ar putea sa mi vina veri sotului la mostenire din lipsa de bani nu am putut dezbate mostenirea am inteles ca exista un art in codul civil ca dupa nustiu cati ani daca plătești la stat impozitul pe teren si curte poti deveni proprietarul acestiua va rog sa mi da ti un sfat multumesc