avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate Gheorghe Mădălin

Activitate Gheorghe Mădălin

Buna ziua!
X si Y sunt casatoriti, X are un copil dintr-o alta casatorie iar Y, de asemenea, tot un copil dintr-o alta casatorie.
X si Y cumpara o casa impreuna.
X trece in nefiinta.
Cum se imparte casa? Copilul lui X ce cota are si Y ce cota are?
Răspuns la discuția oprit fara permis
Buna ziua,
In concluzie, ce doriti sa stiti?
Răspuns la discuția Folie autoturism fata
Atata timp cat folia a fost omologata de catre R.A.R, ei au facut un abuz in serviciu.
Contesta amenda, angajeaza-ti un avocat pentru a face acest lucru.

Răspuns la discuția Bani in casa de marcat
1. Cand vinzi un produs trebuie sa bati pe casa, in caz contrar de numeste frauda.
2. Nu exista nici o limita la banii din casa, dar sa fie in concordanta cu ceea ce se declara la ANAF. Adica sa nu declari venituri de 150,000 RON pe an si sa ai incasari de 250,000 RON pe an.
3. Daca lucrezi la acea patiserie, de ce te intereseaza de acte si toate cele? Treaba ta nu e sa dai merdeneaua si bonul si sa primesti banii?
Răspuns la discuția Masina de anglia
In unele tari, mai putin Romania, se pune pret mai mare pe acte decat pe masina in sine.
Este perfect normal sa ti se opreasca masina si sa platesti o amenda de cateva sute de euro ca sa o recuperezi. In concluzie, plateaste-o si tot ce-ti da scris pe foaie sa le ai mereu la tine, in caz de orice. Si nu uita: Asigurarea este obligatorie, nu optionala.
Răspuns la discuția Parte din mostenire
Casa in cauza a fost dobandita de cei doi ( bunicul meu vitreg si bunica mea, cu toate ca el a fost implicat doar ca fiind sotul bunicii mele, nu a dat nici un ban pentru cumpararea acesteia ), in continuare se aplica 1/4 bunicului vitreg si 3/4 tatalui meu?

Tin sa mentionez ca si bunicul vitreg are mai multi copii dintr-o alta casatorie si nu stiu daca influenteaza cu ceva. Stima.
Bunica din partea tatalui meu a murit acum 7 ani. De asemenea, atunci cand bunicul meu tot din partea tatalui meu, a murit, ea s-a recasatorit. Din partea acesteia a ramas o casa pentru tatal meu si bunicul meu vitreg. Cum ar trebui impartita? Jumate-jumate sau cum mai exact?