avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina de anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina de anglia

Buna , sunt in Austria , am avut o masina de Anglia pe data de 5 Decembrie mi-a expirat asigurarea iar pe data de 7 Decembrie am fost oprita de politie , ei mi-au sechestrat masina , dar in acelas timp si cheia si am toate lucruriile mele in masina , iar ei ma pun sa platesc o suma de bani sa imi dea cheia , este normal?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Mădălin , utilizator 16:48, 19 Martie 2017
In unele tari, mai putin Romania, se pune pret mai mare pe acte decat pe masina in sine.
Este perfect normal sa ti se opreasca masina si sa platesti o amenda de cateva sute de euro ca sa o recuperezi. In concluzie, plateaste-o si tot ce-ti da scris pe foaie sa le ai mereu la tine, in caz de orice. Si nu uita: Asigurarea este obligatorie, nu optionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vinieta austria! ionelnelus ionelnelus Bună ziua! Am tranzitat Austria din Germania în data de 4 iunie 2017 venind în România la o înmormântare. Am cumpărat vinieta pe data de 4 iunie cu ... (vezi toată discuția)
Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)
Redobandirea masinii care e pe numele meu alxb421 alxb421 Buna ziua! Sunt major, am 2 locuri de munca, iar dupa o disputa cu parintii, acestia m-au dat afara din casa, in prezent locuiesc cu chirie. Problema mea ... (vezi toată discuția)