avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate georgyanageorgy

Activitate georgyanageorgy

Sunt divortata cu custodie comună.fostul sot nu plăteste pensie alimentara nu cauta fata (9ani).Nu vine niciodata când este nevoie de el (doctor scoala etc).as dori sa pot sa nu mai depind de el pentru orice semnătură.vreau sa merg cu copilul in Suedia sa facă scoala acolo dar nu este de acord cu nimic.pot obtine custodia exclusivă.
Răspuns la discuția Stabilire minor in suedia
Procura îmi dă.dar am înțeles ca ar mai trebui o declaratie de la el precum ca e de acord ca fata sa locuiască acolo cu mine.se poate face la notar??
Răspuns la discuția Stabilire minor in suedia
Ps.imi spunea cineva ca ar trebui sa renunte tatăl de tot la copil sa pot ramane acolo de tot.
Buna ziua sunt d ivortata cu crestere comună dar domiciliul copilului la mine.vreau sa ma stabilesc in suedia cu copilul de 8ani .tatăl e de acord sa dea procura.mai trebuie si altceva de la tata pt a face la copil person number???
Răspuns la discuția Procura
Tatăl nu plăteste pensia alimentara.Nu se intereseaza de copil.Si nu inteleg de ce nu vrea sa dea procura.
Dar credeti ca se poate sa ma mut acolo ?am mai intrebat un avocat si a spus ca nu
E crestere comună dar de fapt eu cresc copilul .el nici pensia nu o plăteste.Nu are un program de vizita.iar domiciliul copilul i e la mine.
Discuție Procura
Sunt d ivortata cu crestere comună dar fara un program de vizita.copilul are domiciliul la mine.tatăl nu plăteste pensia alimentara.as vrea sa merg in Suedia la munca.cum pot sa procedez sa pot lua fata cu mine???
Răspuns la discuția procura copil
Multumesc .am sa vad ce pot face.
Răspuns la discuția procura copil
E nevoie de procură??
Discuție procura copil
Buna ziua.sunt divortata de tatăl fetei in vârstă de 8ani.cu crestere comună fara program de vizita .fara ca el sa plătească pensia alimentara.eu as dori sa merg in vacanta in Suedia 2saptamani cu fata.e nevoie de acordul tatălui???