Acum 1 an eram in divorț si locuiam la aceeași adresa cu fosta soție, casa fiind pe numele ei primita ca si donație in timpul căsătoriei,eu mi am facut buletinul tot pe aceeași adresa ea neștiind, dar menționez ca nu am semnat vreun act la evidenta populației, ea mi a făcut intre timp plangere penala si urmează sa merg sa dau declarații. Care sunt șansele sa fiu acuzat, cine ma poate sfatui in vreun fel. Mulțumesc anticipat.
Bună seara, sunt în divorț cu soția, iar de 2 luni și jumătate de când m a evacuat fără o hotărâre judecatoreasca, nu ma lasă să mi vad copii. Ce ii pot face va rog sa ma sfătuiți. Nu sunt violent nu consum alcool mi am iubit familia, doar ca ea mi a spus ca i nepotrivire de caracter. Cu ce o pot acuza? Mulțumesc
Casa a primit-o ea ca donație în timpul căsătoriei de la părinții ei ca bun propriu și scutire de raport. Având deja un proces de evacuare câștigat de mine a făcut ea apel și a preferat sa înlocuiască butucul la ușa fără o hotărâre. Mulțumesc
Bună seara,va rog cineva în măsura dacă ma poate ajuta cu un răspuns. Ce șanse as avea sa fiu în vreun fel despagubit de soție după finalizarea divortului(avem 2 minori) eu lucrând afara și trimițând peste 70.000 euro în timpul căsătoriei, bani din care s au făcut investiții în apartamentul ei fiind primit ca donație de la părinții ei în timpul căsătoriei, creștere copiii etc,, plus o banca de 5000 euro pe numele meu, ea nelucrate în ultimii 7 ani cât a durat și căsnicia.Pot dovedi parte din suma cu extracte de cont în care ea a ridicat sumele de bani din contul meu, alte acte nu dețin. Multumesc
Bună seara. Câte șanse am sa fiu despagubit moral și material dacă am fost evacuat fără a avea o hotărâre judecatoreasca din casa unde locuiesc de 8 ani unde am investit în ea, fiind de 4 ani primita ca donație de la părinți ca bun propriu și scutire de raport, eu rămânând afara fără haine fără nimic, acestea primind le după mai bine de o luna. Menționez ca suntem în divorț. Mulțumesc.
Bună seara, va rog cine știe, cum se poate întra în posesia înregistrărilor telefonice de unde se scot și pe ce perioada mai exact? Mulțumesc anticipat.