avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate Roull

Activitate Roull

toate padurile au uscaturi, era sa-mi ard mancare de pe foc cu aceasta situatie foarte complicata !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu totusi cred ca vanzatorul este de buna credinta, a gresit si in loc sa spuna ca apartamentul are incalzire prin tavan, a spus pardoseala.... !
Răspuns la discuția Partaj facut prin mediere
daca ajungi in instanta, chiar toate partile semnatare trebuie sa se prezinte si sa sustina exact pana la virgula, la fel ca in actul medierii !
Răspuns la discuția Sentinta
deci tu ai permis de conducere, dar in momentul cand te-au prins, il aveai suspendat ? ; sa inteleg !
Răspuns la discuția Sentinta
cred ca sigur ti-ai luat adio la sansa de a avea vreodata un PERMIS AUTO pe numele tau !!!
Răspuns la discuția Partaj facut prin mediere
[legally_aid] , asta este valabil doar in cazul cand partile semnatare vor sustine aceleasi aranjamente ca la mediere si in fata instantei ! ; de nu, e foarte nasol....
in legea nr. 134 veche din 2010 ,la art. 888 este (Executare fara somatie), iar in cea noua cu modificari din 24.03.2017,Legea 17/2017 privind OUG nr. 1/2016 pentru modificarea Legii nr.134/2010 privind CPC, la Art. 889 este (Executare fara somatie) !?! ; Este o eroare grava, sau nu !? ; daca da, se sesizeaza cine trebuie.... ? ; daca puteam sa incarc pe mesaj documente doveditoare o faceam !!! ; vreau sa spun ca s-a modificat continutul articolelor cred ,nu si numarul articolului ; eu daca vreau sa deschid luni in instanta o actiune , mi-e frica sa nu invoc acest articol cu erori, ca trebuie sa scrii numarul articolului corect !!!??? ; CARE ESTE NUMARUL ART. CORECT PENTRU EXECUTARE FARA SOMATIE ?
:frantic::justcuz:#-o:O:((:P=D>X-(:sorry:
pai nu stiu cind a fost incheiat contractul intre fostul proprietar (unchiul meu) si arendas, nu sunt in relatii cordiale cu unchiul meu acum, ca sa aflu despre acest contract de arendare, trebuie sa merg la Registrul Agricol ? ; despre notificarea arendasului, cum se face ? ; stiu ca atunci cind se semneaza un nou acord de arendare trebuie depus si inregistrat pina maxim sfarsitul lui aprilie la Consiliul Local, deci trebuie trimisa notificarea arendasului de la sfarsitul lui aprilie dar cu un an inainte sa expire contractul ?
terenul l-am cumparat de la un unchi de-al meu, cu care in momentul de fata nu sunt in relatii normale pentru a-i putea cere detalii despre contract.
am cumparat in octombrie 2014 un teren agricol si vreau sa-l arendez acum in martie-aprilie 2017, mentionez ca am primit bani de arenda pe noul teren anul trecut chiar daca nu am contract cu arendasul ; in CV este trecut ca vanzatorul recunoaste ca terenul este in arenda si scrie ca si eu am luat la cunostinta acest lucru. Deci fostul proprietar are un contract de arendare cu un arendas. Eu acum in martie-aprilie 2017 vreau sa-l arendez dandu-l altui arendas. Acest arendas spune ca este posibil odata ce s-a schimbat proprietarul terenului prin CV si fiind-ca eu nu am contract cu acela dupa ce am cumparat terenul arabil. La inceputul CV se specifica de catre vanzator ca: ``vind liber de sarcini ....``, subsemnatului. Daca voi fi pus in situatia sa-l invederez pe vechiul arendas cu cel putin 1 an inainte de expirarea contractului, ca nu mai doresc sa prelungesc contractul, fata de ce data trebuie sa tin cont de perioada de un an, de ziua in care s-a facut contractul ? ; stiu ca trebuie sa-l anunt mai bine cu recomandata, dar poate spune ca in plic nu era nimic...., sau angajata postei mentioneaza pe formular ca acesta este motivul recomandatei !? ; pot sa-i trimit recomandata la adresa de domiciliu ? ; cum aflu ce contine contractul de arendare (perioada valabilitate contract, arenda) semnat de vanzatorul ce mi-a vandut terenul, daca acesta nu ma poate ajuta ? ; ma duc la Registrul Agricol ?!?