Buna ziua,
Este posibil sa prestez servicii cu PFA din Romania pentru o companie din Italia (fiind in Italia), dar facturile se vor emite catre o firma din Polonia? Nu exista legatura contractuala directa intre mine si companie. Mai precis compania plateste firmei din Polonia, iar firma din Polonia imi plateste mie.
Daca da, pentru cat timp? se aplica aceeasi regula si pentru restul statelor membre UE?
Multumesc
Buna ziua, mai este de actualitate aceasta procedura? Conform articolului 75/85/2014 administratorul judiciar trebuie instiintat, dar nu gasesc nici o conditie de inscriere a drepturilor salariale de dupa data deschiderii insolventei. Conform legii, firma este obligata sa plateasca salariile de dupa intrarea in insolventa si legea nu spune nimic despre refuzul acesteia sau alternative.
Buna ziua,
Pe strada Scheiul de Sus din Bucuresti, masinile blocheaza ambele trotuare complet. Am facut sesizare in urma cu doi ani la Administratia Strazilor si Politie.
1. Administratia Strazilor a demarat procedura de montare a stalpilor pentru trotuar, procedura care a fost "contestata si anulata". In momentul de fata nu exista deschisa nici o procedura de achizitie/montare si nici macar o promisiune de rezolvare.
2. Sesizarea la Politie a fost urmata afisarea pe parbriz a unui avertisment pentru 21 de masini parcate neregulamentar. Politia nu poate ridica masinile de pe trotuar (chiar daca nu exista spatiu pentru pietoni)
Ce alternative exista pentru a circula pe trotuar pe aceasta strada? nu exsta nici 10cm liberi pentru circulatie pe nici unul dintre trotuare zi sau noapte. Pe aceasta strada exista scoala, gradinita si scoala de muzica
asta nu se refera la situatia mea. Salariile anterioare intrarii in insolventa se inscriu la masa credala, nu cele ulterioare.
Buna ziua,
Firma la care am lucrat a intrat in insolventa la sfarsitul anului trecut. Dupa deschiderea insolventei, am mai lucrat X luni fara a primi salariul.
Conform articolului 75/85/2014, am trimis o cerere de plata catre administratorul judiciar si firma in cauza, dar nu am primit vreun raspuns.
Cum procedez in continuare?
Multumesc.
cei de la DTIL au spus ca rezolvarea ar fi sa se reface factura cu o data dupa intrarea in insolventa, dar administratorul judiciar spune ca acest lucru este ilegal..
Multumesc pentru raspuns, dar care ar fi rezolvarea?
Buna ziua,
In luna 05.2016, am cumparat de la o firma o masina cu plata prin virament bancar, factura, contract, cu promisiunea de a obtine certificatul fiscal cat mai curand. In luna a 6-a, un reprezentant al firmei a platit impozitul pentru respectiva masina pentru intregul an, iar firma avea si alte masini pentru care impozitul nu a fost platit.
Firma a intrat in insolventa in luna noiembrie.
De atunci incerc sa trec masina pe numele meu discutand cu firma de insolventa si DTIL. DTIL refuza eliberarea certificatului fiscal deoarece in luna 05.2016, nu erau TOATE impozitele la zi. Impozitele nu se mai pot plati pentru restul masinilor deoarece firma este in insolventa..
Ce.. pot face?
Multumesc