avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei ionut

Activitate Andrei ionut

buna seara. caut un avocat care sa ma poata ajuta contracost pentru problema descrisa mai jos:
bunica a decedat , bunicul fiind titularul actului de concesiune(posibil doar el in acte) a decedat si el iar unul dintre copii lui a luat actele si restul mostenitorilor nu avem acces la ele. posibil sa incerce vanzarea terenului avand in vedere ca a demolat casa batraneasca sa isi treaca mai usor concesiunea terenului pe numele lui.
avocatul poate merge in numele meu sa obtine dublicate dupa actele bunicului? sau unde ar trebui sa merg ?
Am nevoie de un avocat pentru un dosar în care sunt acuzat pentru distrugere și lovire. Vreau sa fac apel.
În București, sector 2, cele 7 zile de la înmânarea minutei expira azi.
Un avocat ce poate modifica favorabil decizia? Lăsați un nr de tel.
Imi cer scuze, nu stiu ce înseamnă "minutei".

Cristina Filimon a scris:

Puteți face apel dacă hotărârea s-a pronunțat în primă instanță, desigur, inclusiv în ceea ce privește cheltuielile de judecată. Termenul de apel e 10 zile de la comunicarea minutei (atenție, nu a hotărârii, ci a minutei).

Pt a face apel la un dosar in care sunt acuzat de distrugere si alte violențe.
Am primit o condamnare cu suspendare si o plata a daunelor foarte mare in principiul cheltuielile de judecată. Exista vreun avocat ce poate avea castig de cauza in a micsora acele sume? Si cat ar costa angajarea lui?
Asta va însemna că tatăl copilului va pierde orice drept asupra paternității copilului?
Poate pe viitor sa se răzgândească?
Este tatal natural și recunoscut la naștere.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Doar daca este in interesul copilului si ambii parinti declara expres ca sunt de acord cu asa ceva

Un copil a fost născut și recunosc la naștere de ambii părinți. Părinții s-au despărțit iar acum bunicul ar vrea sa adopte copilul. Având calitatea de bunic, as putea sa il adopt sa preiau sarcina legala de părinte? Cum se poate face asa ceva?
Aveți un nr de tel de contact? Bănuiesc ca sunteți avocat?

MihailZC a scris:

Mostenitorii defunctului dezbat succesiunea dupa acesta, mostenesc casa impreuna cu beneficiul contractului de concesiune si se prezinta apoi la primarie pentru a incheia un act aditional la contractul de concesiune.

Dacă persoana care are un contract de concesiune pentru un teren intravilan, a decedat, ce se întâmplă cu acel contract?
Are contruit o casă iar contractul este pe 49 ani și încă mai este in termen.
Răspuns la discuția Amiabila
Salut. Pur si simplu pot face o hartie scrisa de mana, fara a necesita prezenta unui avocat? Si retragerea pretentiilor se face doar dupa prezentarea in fata judecatorului, sau trebuie sa trimit o hartie la judecator cu decizia mea ?
Discuție Amiabila
Salutare. As dori sa aflu cum se face o intelegere amicala. Modul implicit, persoanele implicate, unde se poate incheia acordul si a cui prezenta e obligatorie. Multumesc