avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pt a face apel la un dosar in care sunt acuzat de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pt a face apel la un dosar in care sunt acuzat de distrugere ...

Pt a face apel la un dosar in care sunt acuzat de distrugere si alte violențe.
Am primit o condamnare cu suspendare si o plata a daunelor foarte mare in principiul cheltuielile de judecată. Exista vreun avocat ce poate avea castig de cauza in a micsora acele sume? Si cat ar costa angajarea lui?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:49, 3 August 2021
Puteți face apel dacă hotărârea s-a pronunțat în primă instanță, desigur, inclusiv în ceea ce privește cheltuielile de judecată. Termenul de apel e 10 zile de la comunicarea minutei (atenție, nu a hotărârii, ci a minutei).
Imi cer scuze, nu stiu ce înseamnă "minutei".

Cristina Filimon a scris:

Puteți face apel dacă hotărârea s-a pronunțat în primă instanță, desigur, inclusiv în ceea ce privește cheltuielile de judecată. Termenul de apel e 10 zile de la comunicarea minutei (atenție, nu a hotărârii, ci a minutei).


Minuta este soluția pe scrut, fără motovare, fără nimic altceva, doar o pagină în care scrie că sunteti condamnat la pedeapsa x si la plata cheltuielilor. Scrie pe ea MINUTĂ și trebuie să vă vină prin poștă.
În orice apel trebuie analizat cazul anterior formulării motivelor de apel.
Studiul dosarului costa bani separat de reprezentare.
Pentru a afla costurile trebuie sa întrebați personal avocatul pe care ați vrea să îl.angajati sau avocatii care v-ar interesa.
Incercati sa va orientati pe avocati care locuiesc unde se va judeca apelul ca sa nu triplati costurile procesului.
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta penala AMIR2017 AMIR2017 Acum o luna aproape sotul meu a avut proces ,prima infatisare de altfel,ca fiind inculpat intr-un dosar penal pentru loviri sau alte violente,Astazi a primit ... (vezi toată discuția)
Conducere cu dreptul de conducere suspendat Viorel 1991 Viorel 1991 Am fost prins conducand cu dreptul de conducere suspendat mi sa facut dosar penal am fost judecat si mi sau dat 6luni cu suspendare plus achitare de cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog daca se poate, cineva cu expertiza sa imi raspunda ... alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua, Va rog daca se poate, cineva cu expertiza sa imi raspunda punctual la urmatoarea situatie. Am un prieten care a primit condamnare in prima ... (vezi toată discuția)