avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă persoana care are un contract de concesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă persoana care are un contract de concesiune pentru un teren ...

Dacă persoana care are un contract de concesiune pentru un teren intravilan, a decedat, ce se întâmplă cu acel contract?
Are contruit o casă iar contractul este pe 49 ani și încă mai este in termen.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 16:39, 2 Martie 2021
Mostenitorii defunctului dezbat succesiunea dupa acesta, mostenesc casa impreuna cu beneficiul contractului de concesiune si se prezinta apoi la primarie pentru a incheia un act aditional la contractul de concesiune.
Aveți un nr de tel de contact? Bănuiesc ca sunteți avocat?

MihailZC a scris:

Mostenitorii defunctului dezbat succesiunea dupa acesta, mostenesc casa impreuna cu beneficiul contractului de concesiune si se prezinta apoi la primarie pentru a incheia un act aditional la contractul de concesiune.

Sunt licentiat in drept dar nu sunt avocat. Nu pot sa public numarul meu de telefon. Daca imi dati numarul dvs de telefon va sun eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune radumaier radumaier Buna ziua, Am mostenit impreuna cu fratele meu,in urma decesului ambilor parinti, o casa cu terenul aferent, la tara. Casa si terenul sunt inscrise in CF, ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren pentru construire locuinta bogdan77m bogdan77m Consiliul local a concesionat in anul 1996, 1000 m.p. teren unei persoane (in temeiul Legii nr.50/1991) in vederea realizarii obiectivului casa de locuit. In ... (vezi toată discuția)