avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate SCLIPEINICU

Activitate SCLIPEINICU

Un spital privat este obligat de lege sa tina concurs pentru manager spital?
Toate actele depuse la dosar, la primul termen se acorda pj, fara apelare hotarirea devine definitiva . Pe pagina oficiala a partidului sta scris ca statutul a fost aprobat de TMB dupa 2 luni de cind sa infiintat partidul. ESTE POSIBIL ASA CEVA?
Buna seara. Este posibil ca un partid sa se infiinteze prin hotarire definitiva la TMB si la 2 luni dupa infiintare sa fie aprobat statutul tot de TMB ? Cu alte cuvinte se poate infiinta un partid daca nu are aprobat statutul? Pun aceasta intrebare deoarece pe hotarirea judecatoreasca apare data infiintarii si pe pagina partidului apare ca statutul a fost aprobat de TMB doua luni mai tirziu. Ceva nu se leaga. Cu respect sclipeinicu...
Sa deviat putin cam mult, subiectul la intrebarea mea.
In concluzie,considera-ti ca :
1-daca am probele pe masa,acestea i-mi pot fii utile din punct de vedere material ?
2-pot fii utile socetatii ,in sensul ca judecatorii ce nu respecta cuvantul legii,sa poata fii scosi
din sistem ?
Daca raspunsul la cele doua intrebari este DA,atunci va rog, invatati-ma , daca este posibil,cum sa fac ?
Cu stima sclipeinicu.
Răspuns la discuția recuzare judecator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil, ca din experienta traita de mine, sa se traga si concluzii, in sensul ca justitia totusi functioneaza
-am recuzat motivat judecatorul din dosarului meu, inainte de primul termen
-nu am cunoscut faptul ca recuzarea costa bani
-am retras cererea de recuzare, deoarece nu ma incadram in bugetul de cheltuieli ale familiei
-la termenul de judecata,judecatorul a depus cerere de abtinere
Repartizat dosarul la un tanar judecator care a aplicat cuvantul legii, sa dat o sentinta care mi-a fost favorabila
In concluzie,doar cu motive temeinice si probate,ai sanse reale de recuzare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-la sesizarea catre CSM,nu am facut referire la hotararea judecatorului ci doar la faptul ca nu exista probe
-am fotocopiat dosarul si o copie a lui a fost data CSM-ului
-in aceiasi situatie ca mine mai sunt si alte citeva sute de dosare
-am declansat un studiu de caz sub titulatura,,La care judecatorie se poate castiga procesele fara probe``
As dori ca materialul sa fie folosit drept exemplu, de tinerii studenti la drept,pentru tezele de doctorat,etc.
judecatorul sus mentionat,este presedintele judecatoriei
-dosarul este repartizat aleatoriu complatului c6
-completul c6, solicita probe reclamantei
-completul c6 este schimbat cu completul c3, fara ca paratul sa cunoasca motivul schimbari
-completul c3 judeca dosarul si da castig de cauza reclamantei pe baza probelor de la dosar,invocate de instanta
-la dosar aceste probe nu exista
Reclamat judecatorul la CSM, judecatorul de la inspecti judiciara,
raspunde prin scrisoare:
-dosarul a fost repartizat aleatoriu completului c3-(fals,a fost repartizat completului c6)
-lipsa probelor la dosar nu este abordata in scrisoare
In apel,sa anulat sentinta prin lipsa probelor.
Faptul ca acesti 2 judecatori au afirmat fals niste lucruri,in cazul meu,pot sa materializez intr-un fel acest lucru,cu probe bineinteles?
Cu stima sclipeinicu
petitia a fost adresata CL.
-aceasta petitie nu trebuia adusa cel putin la cunostinta consilierilor,iar acestia sa decida daca o trec pe ordinea de zi ?
Răspuns la discuția Dosare sterse de pe portal
incerca-ti termene.ro
-am depus o petitie pentru consiliul local
-am primit invitatie la sedinta CL
-in ziua sedintei, am fost sustinut de o delegatie
-nu sa putut purta discutii pe baza petitiei, pentru ca nu nu sa dorit de primar sa fie trecuta pe ordinea de zi
-am invocat dreptul conferit de regulamentul cadru al CL
-jurista primariei a spus ca, regulamentul CL Videle nu are aceleasi prevederi ca in regulamentu cadru
Este legal asa ceva ?