avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate gabi1124

Activitate gabi1124

Buna ziua, stiu ca am facut o gafa, dar in urma cu 3 ani am incheiat un contract de promisiune cumparare vazare asupra a 2 apartamente cu 2 locuri de parcare in faza de proiect , dar se pare ca dezvoltatorul a mintit ca are toate actele on regula ( nu are autorizatia de constructie) bun el tot incearca sa optina dar fara succes pana acuma , a dar primaria in judecata , toate institutile statului dar fara succes, eubam mers la el si am vorbit cu el sa imi dea bani inapoi sar nu vrea sau a zis cand va vine apartamentele imi va da bani ce este de facut ( in promisiune stipula ca finalizarea de facea in maxim 1 an) Multumesc
Buna ziua as dori un raspuns DACA se poate la urmatoarea intrebare : legea achizitilor publice se refera la sistemul bugetar privat sau si privat -privat am un membru din familie in care are o functie de conducere in cadrul unei companii multinationale si doresti sa colaborez cu el ( compania) pe diverse lucrari de mentenanta spatii sumele de bani nu sunt mari undeva la maxim maxim sa zicem 1000 euro si cel mai bun caz 2000 este legal ca el sa imi dea anumite contracte mie ca si ruda grad de rudenie? Multumesc anticipat
Buna ziua as dori un raspuns DACA se poate la urmatoarea intrebare : legea achizitilor publice se refera la sistemul bugetar privat sau si privat -privat am un membru din familie in care are o functie de conducere in cadrul unei companii multinationale si doresti sa colaborez cu el ( compania) pe diverse lucrari de mentenanta spatii sumele de bani nu sunt mari undeva la maxim maxim sa zicem 1000 euro si cel mai bun caz 2000 este legal ca el sa imi dea anumite contracte mie ca si ruda grad de rudenie? Multumesc anticipat
Buna ziua, am in jur de 3 saptamani decand umblu pe la fosul liceu pe care lam terminat in 2009 cei de la luceu secretariatul au gasit diplomele neridicate de mine tot si au urmat sa se duca la timbru sec la inspectorat, acolo supriza nu sau pus timpru sec raspunsul la secretara la liceau a venit ca nu ma intereseaza pe mine si ca nu au cum sa imi elibereze diplomele ...ca sunt prea vechi. Ce este de facut imi trebuie diploma deorece plec din tara si tot ma amana
Buna seara.

Azi la munca directorul de magazin ma luat si mia zis sa semnez ca imi asum tot televizorul , nu numai reparatia lui si iam zis cai dau un raspuns maine ..ce fac semnez?
Buna ziua,

Cum sa actionez? pe ce cale ca miau pus orpire din salar
Buna ziua,

Am depus sezizare si cei de aicea din Botosani au zis ca nu au ce face si ca o sa trimita in bucuresti unde are sediul central firma dar nu am sa rezolv nimic
buna ziua,

Am fost la ITM si cei de acolo miau comunicat ca nu au ce face in privita asta
Si cui ma pot adresa pentru asigurarea conditilor de munca sau cum trebuie sa procedez/? Multumesc
buna ziua, Hristos a Inviat

De dovedit nu creed ca pot dovedi asta ca na e semnatura mea