Buna ziua doresc să îmi răspundeți la o întrebare sunt mămică a trei copii și am înțeles că la naștere de acorda un stimulent pentru creșterea copilului eu nu am primit și nici nu am făcut vreo cerere pentru acest stimulent.mai pot acum să iau acel stimulent?cei mici sunt născuți în 2011,2012 și 2014 va mulțumesc.
Buna ziua doresc să îmi răspundeți la o întrebare concubinul meu este arestat a avut o pedeapsa cu suspendare(3 ani pentru furt) și a bătut pe cineva s-a judecat cu spitalul și în final l-a condamnat la 4 ani plus suspendarea in total 7 ani cu executare acum întrebarea mea este daca va beneficia de gratiere măcar pentru suspendare.multumesc
Buna seara am o întrebare concubinul meu este arestat și urmează să mă căsătoresc cu el în penitenciar a dat cererea pentru analize dar nu sunt lămurită de unde scot certificatul prenupțial nu ii va da penitenciarul acest certificat trebuie să il iau eu de la medicul de familie?va rog sa îmi răspundeți.multumesc
Buna seara am o întrebare concubinul meu este arestat și are pedeapsa de 4 ani pt tentativa de omor și o coada de 3 ani pentru furt cu suspendare în total are pedeapsa de 7 ani de închisoare cu executare va beneficia de gratiere?Va rog să mă ajutați cu un răspuns cât mai serios.Va mulțumesc.
Buna ziua doresc să îmi spuneți in cat timp va fi dus concubinul meu la analizele prenuptiale dacă ieri a fost anunțat că va fi dus la spital în București și i s-a retras din cont suma de bani pentru analize conducerea penitenciarului Jilava nu ii spun nimic și vorbesc foarte rece
Buna ziua am o întrebare concubinul meu este arestat și a făcut cerere pt cununie azi l-au dus la analizele prenuptiale eu când trebuie sa fac analizele prenuptiale și in cat timp trebuie să depun dosarul la primărie?
Buna ziua doresc să îmi spuneți cat mă costă un notar pentru deplasare în penitenciar pentru ca concubinul meu sa dea declarație pentru vizita conjugală?