avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere

Buna ziua doresc să îmi răspundeți la o întrebare concubinul meu este arestat a avut o pedeapsa cu suspendare(3 ani pentru furt) și a bătut pe cineva s-a judecat cu spitalul și în final l-a condamnat la 4 ani plus suspendarea in total 7 ani cu executare acum întrebarea mea este daca va beneficia de gratiere măcar pentru suspendare.multumesc
Cel mai recent răspuns: dragos2015 , utilizator 12:35, 8 Iulie 2017
Nu! In forma actuala, gratierea nu se aplica pentru recidivisti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deținuții și gratierea Danudani Danudani Buna seara am o întrebare concubinul meu este arestat și are pedeapsa de 4 ani pt tentativa de omor și o coada de 3 ani pentru furt cu suspendare în total ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva in baza art 208-209 cp nicolee nicolee Sotul meu are o condamnare de 6 ani in gorj pentru complicitate la furt calificat ,iar el e din oradea.Va fi extradat din spania si dorim sa incepem ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vin și eu cu o problema și în același timp ... adelagiurca adelagiurca Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp și cu o întrebare. Soțul meu este acuzat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc ... (vezi toată discuția)