avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Activitate Ramo029

Activitate Ramo029

Pentru indemnizația creștere copil în ce țară este cel mai benefic de obținut și care sunt criteriile?
Interesul meu este să aflu o perioadă mai mare de stat lângă copii acasă.
Cum stă Spania la capitolul acesta?
Codul muncii prevedere un timp lucru în afara teritoriului României?
Mă interesează să știu dacă sunt prevăzute în articolele codului muncii termene în care poate lucra în afara teritoriului României pentru un contract încheiat în România.
Mulțumesc anticipat.
Mulțumesc pentru feedback, voi consulta listele recomandate.

Cornel Vasile a scris:

Cred ca telefonul nu a fost furat in adevaratul sens al cuvantului..probabil l-ati uitat , iar soferul si l-a insusit.

Cei de la Politie, in baza plangerii dvs, vor deschide dosar penal, urmand procedurile de rigoare in vederea stabilirii cu exactitate a faptelor. Durata cercetarilor nu va poate spune nimeni care va fi.


Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

Vina Bolt este că în momentul în care am semnalat furtul, au transmis un așa zis număr de telefon inexistent al șoferului cu următorul mesaj "noi am sunat șoferul, i-am cerut acordul să vă oferim numărul lui de telefon" - de altfel total inactiv, cum am menționat anterior.

Nana-bia a scris:

Ati fost mai multi in masina? Ce vina are Bolt ca unul dintre calatori v-a furat telefonul. Daca nu, inseamna ca l-ati pus pe scaun si l-ati uitat, nu ca vi s-a furat.

Telefon furat în Bolt (Samsung S23 - documente importante salvate în memoria lui, irecuperabile de altfel).

Vă rog să-mi transmiteți care sunt pașii cei mai eficienți în soluționarea acestui caz: mi-a fost furat telefonul duminică, 19.05.2024, într-un Bolt. Am reclamat în aplicație unde mi-a fost oferit un număr de telefon fictiv al șoferului - nici ton de apel nu avea, ci direct „numărul format nu este valabil”, am sunat la 112 când mi-am dat seama că a fost închis intenționat și am mers la cea mai apropiată secție de poliție pentru a reclama fapta de infracțiune săvârșită, iar acum mă confrunt cu sustragerea celor de la polița de asigurare (valabilă 2 ani) în a-mi fi restituită suma (nu foarte mică) facturii achitate pentru produsul achiziționat în data de 20.09.2023.

Rugămintea mea este să mă îndrumați în această situație, orice ajutor este binevenit. Totodată, sunt de acord și cu recomandarea unui avocat profesionist. E drept s-au adunat multe daune în toată perioada aceasta dată de situația actuală.

Chiar nu-mi doresc să mai trec cu vederea astfel de situații total neprofesioniste și lipsite de scrupule. Mi-a ajuns!

Încerc de o săptămână să discut pe cale amiabilă cu tot felul de „experți” (bolt, asiguratori) care nu fac altceva decât să-și dea cu presupusul.

Menționez faptul că dispun dovezi pentru fiecare detaliu pe care l-am amintit anterior.
Mulțumesc mult pentru feedback.

Alexandrarares a scris:

Mergeti la biroul notarial unde s-a facut contractul.

Cum poate fi recuperat un document original (contract vânzare-cumpărare locuință) în Slobozia?
Menționez că a fost uitat la evidența populației când a fost schimbat documentul de identitate. Ulterior, s-a mers la evidența populației și s-a întrebat de actul de proprietate în original și nu s-a mai găsit.
Cum poate fi obținut sau extras un duplicat?
Care sunt pașii necesari pentru soluționarea acestei situații?
Mulțumesc anticipat
Bună,
Tocmai din acest motiv doresc să vorbesc cu un expert în domeniul. Nu intenționez să atașez aici toate informațiile cu caracter stric confidențial și detalii ce nu sunt deloc pentru publicul larg...
Mulțumesc,

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante,circumstante producere eveniment,etc

Bună ziua,

Mulțumesc pentru răspuns.
S-a făcut constatarea mașinii avariate, iar suma acordată este derizorie pentru un autovehicul mai mult decât funcțional. Din acest motiv, îmi doresc să discut cu un specialist în acest domeniu.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, detaliati ce anume va intereseaza. Pe forum nu se pot face recomandari, aveti la dispozitie pe site lista cu profesionisti din mai multe domenii: avocati, experti, etc.

URGENT! Daună totală
Aș dori să vorbesc cu o persoană expertă în asigurări păgubiți.
Mulțumesc anticipat.