avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate Bibi62

Activitate Bibi62

Răspuns la discuția Decont transport ONG
Vedeti HG 714/2018. Sunt pentru sectorul de stat, dar cei din mediul privat aplica aceste prevedri. Calculatea distantei se face cu ajutorul site-lui distante.ro.
Vă mulțumesc frumos!
Ancheta nu s-a finalizat, din ce am înțeles, acesta ar fi încercat să schimbe racordul la gaze. Poliția și pompierii mi-au trecut o parte din avarii în anexă și în procesul verbal.
Nu am CASCO din păcate, iar proprietarul nu avea asigurare la imobil. Ancheta nu s-a finalizat dar proprietarul ar fi încercat să schimbe racordul la gaze singur
Bună ziua, care sunt pașii pentru a fi despăgubit în cazul unei explozii într-o garsoniera în urma căreia mașina mi-a fost avariată
Nu. Auditorul verifica actele contabilitatii. Aici nu e vorba de calitatea de functionar public, ci despte independenta exercitatii profesiei.
Posturile de conducere sunt incadate la maxim. Va referiti la gradul I sau gradul II. In actul normativ care reglementeaza activitatea institutiei se gasesc date despre aceaste criterii.
5121=% 419,
De la impozit pe profit la impozit pe venit. Cautati un contabil(eventual un expert- sa fie cu factura) care sa va faca evidenta si sa depuna declaratiile.
Sa deschideti succesiunea. Luati legatura cu un notar.