avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate Sea 2003

Activitate Sea 2003

Durata contractului este de 1 an, dar este specificat ca el.poate înceta și înainte prin acordul scris al ambelor părți. Iar despre garanție specifică ca se v a reține in cazul neplății facturilor de utilități în termen de 30 de zile de la scadenta. Menționez ca nu am folosit nici măcar o zi acel spațiu . Garanția este 2000 euro..
Bună ziua Am încheiat un contract de închiriere spațiu între firma mea și proprietar. Am plătit o lună chirie plus o lună garanție . Înainte de a se încheia luna am anunțat proprietarul ca vreau să încheiem acel contract deoarece firma nu a avut nici o zi de activitate în acel spațiu și nu doresc să plătesc chirie fără a folosii acel spațiu. Am predat cheile la înțelegere și acum nu vrea să mi semneze încetarea contractului și nu vrea să mi returneze garanția . Ce mă sfătuiți să fac în această situație? Vă mulțumesc anticipat!!!
Buna dimineata. In urma unei casnicii de 10 ani, am decis sa parasesc domiciliul. N am mai suportat violentele sotiei, certurile si scandalurile pe care le facea oriunde inclusiv la locul de munca..N am depus niciodata plangere in speranta ca totul se v a corecta. Acum ca am plecat am avut si curajul sa depun divortul. Nu avem copii impreuna. Ea ma cauta facand scandaluri la mama mea acasa, sunandu mi cunostiintele si prezentandu ma ca pe un infractor fugit. Nu vreau sa mai am de a face cu aceasta femeie si nu stiu cum sa procedez sa ma lase in pace sa traiesc linistit. Va multumesc anticipat
Buna seara. Este legal ca cei din primăria județului Argeș sa nu mi elibereze un nou act de identitate din cauza unor amenzi neplătite?
Buna ziua. Dețin nuda proprietate a unui imobil P+1 . Pot face legal schimb cu un apartament?trebuie sa fie si cei cu dreptul de folosiinta de acord? Menționez ca nu am obligație de întreținere , iar cei in cauza nu si mai doresc asta
Buna ziua. Lucrez manual decorațiuni pentru nunți si botez. Doresc sa deschid un magazin online , ce firma mi ar trebuii pentru a lucra legal?Menționez ca lucrez singura si sunt la început de drum. Va mulțumesc anticipat.