avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma pentru activitatea unui magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma pentru activitatea unui magazin online

Buna ziua. Lucrez manual decorațiuni pentru nunți si botez. Doresc sa deschid un magazin online , ce firma mi ar trebuii pentru a lucra legal?Menționez ca lucrez singura si sunt la început de drum. Va mulțumesc anticipat.
Buna ziua
Trebuie sa infiintati o firma cu obiect principal de activitate: 4791Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Magazin online de haine dumis dumis Buna ziua, Vreau sa-mi deschid un magazin online de haine. Am nevoie de anumite licente? Daca da, as vrea sa aflu mai multe detalii. (vezi toată discuția)
Cod caen pentru magazin online cu jucarii, carti, haine cosy cosy Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin online in care sa vand jucarii, arti, haine. Ce cod Caen mi-ar trebui pentru asa ceva? Tin sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)