avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online de haine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online de haine

Buna ziua,

Vreau sa-mi deschid un magazin online de haine. Am nevoie de anumite licente? Daca da, as vrea sa aflu mai multe detalii.

Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 20:28, 21 Septembrie 2008
Pentru comert online obiectu principal de activitate este 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Nu aveti nevoie de o autorizatie speciala pentru desfasurarea unei astfel de activitati.
Trebuie infiintat un srl (obisnuit)cu obiectul de activitate indicat.Aveti nevoie doar de avizele uzuale pt.un srl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin pe internet danielatone danielatone Care sunt conditii in cazul in care vrei sa iti deschizi un magazin pe internet, cu sediul la tine acasa. (vezi toată discuția)
Infiintare pfa comert online cu imbracaminte astridamel astridamel as vrea sa stiu daca un PFA poate avea ca obiect de activitate comert online, respectiv vanzare de imbracaminte pe un site. sau ar fi nevoie de un SRL (vezi toată discuția)
Cod caen la un srl cu activitate de magazin online? Mariaa1695 Mariaa1695 Buna ziua! Vreau sa înființează un SRL cu activitate de magazin online de îmbrăcăminte/încălțăminte outlet. Îmi puteți spune cărui cod Caen ... (vezi toată discuția)