avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate vintilavintila

Activitate vintilavintila

Răspuns la discuția Taxa de timbru
in pv spune ca se contesta in judecatoria de pe raza careia am domiciliul
Discuție Taxa de timbru
Vreau sa fac o plangere imotriva unui pv de amenda pentru ca nu s-a depus bilantul la o societate comerciala. O fac in numele societatii sau a administratorului? Se achita vreo taxa? Pot sa o trimit prin posta sau pe o cunostinta?
Va multumesc!
Daca poate sa ma ajute cineva. Am nascut pe 06.11.2017, pe 5.09.2017 am incetat contr de munca cu acordul partilor, la dosar nu-mi mai trebuie copie dupa cerere, decizie de suspendare, nu mai am cum sa beneficiez de concediu de maternitate, intru in cresterea copilului imediat dupa nastere sau tot a 43-a zi. chiar daca nu am concediu de maternitate. Multumesc anticipat!
Am nascut pe data de 06.11.2017 si am urmatorul stagiu de cotizare 09.09.2016-012.02.2017 si 06.03.2017- 05.09.2017. Cand imi completeaza angajatorii adeverinta mai tin cont de cele 42 de zile de sarcina si lehuzie dupa data nasterii? Mai trebuie sa fac cerere pentru suspendare si automat decizie de suspendare? Va multumesc!
copilul s-a nascut pe 06.11 si eu am contractul incetat pe data de 05.09.2017 cu acordul partilor, ce suspendare sa mai faca angajatorul? Va multumesc!
Am nascut pe data de 06.11.2017 si am urmatorul stagiu de cotizare 09.09.2016-012.02.2017 si 06.03.2017- 05.09.2017. Cand imi completeaza angajatorii adeverinta mai tin cont de cele 42 de zile de sarcina si lehuzie dupa data nasterii? Mai trebuie sa fac cerere pentru suspendare si automat decizie de suspendare? Va multumesc!
Am dat procura speciala de administrare unei persoane pentru a se ocupa de niste cladiri care apartin unei Intr. Indiv. a mea. Acum s-au adunat niste datorii pe care eu nu vreau sa le achit pentru ca am fost plecat si nu am avut nici o treaba cu cladirile alea. El a mai avut cate o cazare dar in loc sa achite datorii pe la finantele locale si cele de stat a cheltuit banii. As putea sa-l dau in judecata si el sa preia acele datorii? El este de acord cu acest lucru.