avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC pana la doi ani.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC pana la doi ani.

Daca poate sa ma ajute cineva. Am nascut pe 06.11.2017, pe 5.09.2017 am incetat contr de munca cu acordul partilor, la dosar nu-mi mai trebuie copie dupa cerere, decizie de suspendare, nu mai am cum sa beneficiez de concediu de maternitate, intru in cresterea copilului imediat dupa nastere sau tot a 43-a zi. chiar daca nu am concediu de maternitate. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 29 Noiembrie 2017
Intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate daca beneficiati de indemnizatia de maternitate , iar daca va spun ca nu atunci depuneti imediat actele pentru indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere dosar ccc Nico 13 Nico 13 Buna ziua, Daca nu beneficiez de concediu pre si post natal, care este termenul legal de depunere dosar concediu crestere copil? Va multumesc (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil in continuare andreea_adomnitei andreea_adomnitei Sunt in concediu de crestere copil pana la data de 03.03.2010. Pe 11.02.2010 am nascut iarasi. Intrebarile mele sunt legate de: - dupa 03.03.2010 va tb sa ... (vezi toată discuția)