avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate gabaf

Activitate gabaf

Mi-a fost instituita poprire la angajator de catre fosta sotie ptr neplata pensiei de intretinere. Angajatorul meu a virat banii in contul executorului judecatoresc dar in contul fostei sotii nu au ajuns.Cum procedeaza executorii ca am inteles ca prima data opresc comisionul lor dar totusi exista un termen de virare a banilor in contul creditorului in speta fosta sotie ?Au trecut deja trei saptamani !
Am fost astazi la un executor cu conventia notariala si raspunsul a fost ca nu poate executa decat 1200 lei cat este pe o luna pensia de intretinere.De asemenea a mai spus ca nu poate pune in executare decat suma care nu a fost platita si nicidecum sa ramana infiintata poprirea la serviciu definitiva .Este normal ?Ce este de facut ?
Bunuri mobile sau imobile nu există.Asta e și scopul .Credite luate cu buletinul fără giranți fara ipoteca.De la 8200 euro cât am luat credit acum âmi spun cei de la kruk că le datorez 650 mil lei vechi în condițiile în care am plătit ratele 5 ani și de 3 ani am poprire.Asta ptr moment e singura soluție în cazul meu după mai vedem.
Am inteles ca executorul nu vrea sa infiinteze poprirea decat dupa 3 luni.
Dar totusi poate merge sotia la executor ptr poprire imediat ce avem conventia notariala sau trebuie sa asteptam 3 luni ?.La aceasta intrebare va rog sa-mi raspundeti .Interesul nostru este sa se infiinteze cat mai repede poprirea.
Multumesc frumos !
Este un divort fortat din cauza recuperatorilor de creante camatari cu acte care mi-au pus poprire pe 1/2 di salariu.Pensia de intretinere este singura solutie sa nu le mai platesc dobanzile abuzive care le percep si sa ai pot chema din nou in instanta avind in vedere faptul ca nu exista giranti si nici garantii.Si sant 2 copii ptr care platesc .Pensia la notar am stabilito in cuantum mare sa nu mai aiba ce executa.Asa stau lucrurile stimate asaofi acum sper sa intelegi!
In cazul divortului pronuntat la notar dupa cite luni poate merge fosta sotie la un executor judecatoresc ptr a-mi pune poprire pe salariu ptr pensia de intretinere Trebuie sa treaca un anumit timp sau poate merge imediat ce are conventia notariala? Care este procedura ?
Pai cum sa nu afecteze firma de recuperare creanțe din moment ce pensia ptr copii e 1/2 din salariu ?.Au voie sa rețină mai mult decât jumătate ?
Răspuns la discuția Scap de creditori prin divort
2 copii sub 10 ani.credit luat cu buletinul fara giranti fara garantii.Nu am nimic pe numele meu