avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai47

Activitate Mihai47

3 zile , in dosar nu scrie absolut nimic despre vatamare corporala, doar de fuga de la locul faptei si modificarea urmelor accidentului pentru ca la o saptamana dupa accident am schimbat oglinda.
Buna ziua, am si eu o intrebare, in 2016 am lovit o persoana cu masina, mai exact am sters-o cu oglinda,nu a patit nimic, mi am continuat drumul( greseala mea) , peste 1 lună am fost chemat la Udriște unde mi s-a suspendat permisul , primind o dovada fara drept de circulatie ( fuga de la locul faptei) , de atunci nu mai stiu absolut nimic despre permis, am ajuns la procuror , dupa ce am schimbat 2 avocati, am ajuns la al 3lea.
Ulterior, am depus un acord de recunoastere al vinovatiei la Parchetul de pe langa judecatoria sectorului 4 in data de 16 ianuarie 2018 si nu am primit absolut nici un raspuns, care ar fi termenul in care pot primi un raspuns? Sau ce as putea sa fac..sa aflu si eu ce se intampla in continuare, pentru ca stau asa din octombrie 2016 fara permis, mi am pierdut si locul de munca din cauza asta..pentru ca am tot sperat ca iau permisul ..etc.
Răspuns la discuția Dezinvestire. Cerere respinsa
Am inteles. Si ce urmeaza in continuare? Ce e de facut
Ora estimata: 12:00
Complet: C 5 penal drepturi şi libertăţi
Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 488 ind. 6 Cpp, respinge contestaţia privind durata procesului penal, cu privire la dosarul de urmărire penală nr. 7066/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, formulată de către contestatorul ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. 2 Cpp, obligă contestatorul la plata sumei de 150 de lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Fără cale de atac. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 22.08.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 22.08.2017


ce inseamna mai exact ?
Răspuns la discuția Proces permis conducere
"Lipsa procedura parte vatamata " acesta este motivul amanarii,asta mi a spus avocatul
Am avut azi prima infatisare la proces in legatura cu permisul luat de un an aproape primid dovada fara drept de circulate (parasirea locului accidentului) ,am facut contestatie la dosar pt ca nu se lucreaza la el ,azi a fost prima infatisare,avocatul meu s a prezentat insa partea vatamata ,nu,iar asta a dus la amanare pana pe 22.08.2017. Intrebarea mea este ,daca nu se prezinta nici de data asta ce se intampla? Si daca nu se mai prezinta deloc?
Răspuns la discuția cum pot lua permisul inapoi?
am inteles,multumesc pentru raspuns !
Buna ziua,am un caz nefericit de permis suspendat de 8 luni si nu mai stiu absolut nimic de permis. Incidentul a avut loc in luna iulie 2016, mergeam regulamentar ,linistit,cand de odata apare un barbat de pe linia de tramvai si incearca sa traverseze strada neregulamentar,in acel moment eu am tras de volan sa nu l iau pe capota si l am atins cu oglinda,el trecand mai departe ,nu a cazut, eu fiind incepator m-am panicat ,nu am stiut ce s a intamplat mai exact si mi am continuat drumul,dupa o luna aproximativ am fost chemat la audieri la udriste ,am dat declaratie,am fosr chemat a doua zi sa predau permisul urmand sa primesc Dovada fara drept de circulatie,perioada nu mi a spus care este. apou urmand sa mi se spuna ca in curand o sa trebuiasca sa merg la procuror sau ceva de genul,de atunci nu s a mai intamplat absolut nimic,am fost de cateva ori acolo sa ma interesez ,insa am fost dat afara de catre domnul care detine dosarul meu,am si avocat,am luat legatura de curand cu el spunandu mi ca va face o sesizare saptamana viitoare. ce mai e de facut? am mare nevoie de permis in momentul actual,multumesc si imi cer scuze daca am deranjat cu ceva.